Week 1/2013 Viral Friday: Puppy, Charlie & UK Health Department

Week 1/2013 Viral Friday: Puppy, Charlie & UK Health Department
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Sadie, Charlie The Unicorn & Department of Health. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Puppy's First Christmas

Puppies zijn lief, schattig, pluizig en hier is Sadie, een shih poo puppy met haar eerste kerstvideo. In anderhalve week 5,4 miljoen schattige views!

Charlie The Unicorn 4

Herinner je je Charlie The Unicorn nog vanaf het begin van YouTube? Nu, na enkele jaren komt het vervolg, dat meer dan 4,2 miljoen keer bekeken is binnen een week. Niet zo schattig als de pup hierboven, maar wel een goede tweede plaats!

Smoking Health Harms

Veel mensen hebben het goede voornemen om te stoppen met roken. Laten we hopen dat ze het volhouden, mede door deze video door de Department of Health uit de UK. Tot nu toe 1,3 miljoen views in een week.

Hockey Is Ours - Nike

Met de voortdurende NHL lockout claimt Nike Hockey dat niemand deze mooie, maar soms harde sport van de fans kan afnemen. Een mooie video door Wieden + Kennedy met meer dan 600.000 views.

Do More

Nog een video gemaakt door Max Joseph en Casey Neistat voor Nike Fuel Band, met deze keer 'maar' 260.000 views in minder dan een week. De vorige video is al meer dan 8 miljoen keer bekeken, dus deze video heeft nog een lange weg te gaan.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.