Website waterstanden moeilijk bereikbaar

Website waterstanden moeilijk bereikbaar

De offici?le website van de waterstanden, waterland.net, is door de enorme belangstelling voor het hoge water van Maas en Rijn moeilijk bereikbaar. Dat meldt het Infocentrum Binnenwateren sinds zondagmorgen op de homepage van de site.

De website is van groot belang voor onder andere binnenschippers en verladers. De meeste schippers hebben tegenwoordig een computer aan boord waarmee zij voortdurend informatie over vaarwegen en stremmingen ontvangen. Nu veel belangstellenden de actuele waterstanden willen weten raakt de site overbelast. Schippers zijn daardoor flink gedupeerd.

Het Infocentrum verwijst gebruikers van de site door naar teletekstpagina’s en waterkaarten op de computer. Ook geeft het centrum diverse telefoonnummers van kantoren van Rijkswaterstaat waar regionale informatie te krijgen is.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.