Viral Friday Week 31/2010

Viral Friday Week 31/2010

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Halo: Reach "The Battle Begins" Trailer


Net als vorige week staat ook deze week een game trailer op nummer 1. Aanstaande 14 september releasen game developer Bungie en Microsoft de nieuwste telg uit de Halo serie, Reach. Ter promotie van de game kwam vorige deze trailer uit die de kracht van de game-engine laat zien en inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken werd.

Heineken - The Tube


Afgelopen maandag plaatste Heineken hun nieuwe commercial op YouTube. Het concept van de Heineken video's is inmiddels duidelijk: toffe bier gerelateerde systemen voor in en om het huis. De video, gemaakt door TBWA\Neboko, is inmiddels plaatsten vele sites de video die ruim 400,000 keer bekeken werd sinds afgelopen maandag.

Deliver Me To Hell - Real Zombies Attack


De mogelijkheid om in YouTube gebruik te maken van annotaties en naar andere videos te linken, heeft deuren geopend naar nieuwe manieren om de video-portal in te zetten. En dat is wat Hell Pizza doet met hun 'Deliver Me To Hell' video's ': vier interactieve video's waarin je de uitkomst van het verhaal kunt beïnvloeden. De video's zijn een week geleden geüpload en de eerste video is al meer dan 472.000 video bekeken. Jouw missie is om Steve te helpen pizza's te bezorgen zonder gedood te worden door zombies. Succes!

The Asylum - Titanic II Official Trailer


Ja, hier is ie dan. Het vervolg op een film waarvan niemand dacht dat die een vervolg zou krijgen. De Titanic is immers gezonken, hoe kan er dan een Titanic II verschijnen? Deze Titanic vertrekt 100 jaar na de eerste en overkomt bijna hetzelfde noodlot. De film is geproduceerd door The Asylum, een bedrijf dat films meteen op dvd uitbrengt en zich specialiseert in het maken van imitaties van succesvolle Hollywoodfilms. De trailer is nu meer dan 350.000 keer bekeken. De nep-trailer van een paar jaar geleden was duidelijk fake, maar deze?

How Much Hipster Can You Pack In A Jazz?


“We’ve said that the Honda Jazz fits anything you can imagine and now we want to prove it”. Dat is de slogan van Honda’s Jazz campagne in Australie. Nu kan jij Rodney de wetenschapper vertellen wat hij in de Jazz moet proppen. Als jouw suggestie de meeste stemmen krijgt dan wordt het uitgevoerd en win je een Honda Jazz! Tot nu toe is het volgende al gedaan: ‘ninjas’, ‘rap’, ‘massive’. Bekijk de video's op het YouTube channel. De video staat nu bijna twee weken live en is bijna 200.000 keer bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.