Viral Friday Week 21/2010

Viral Friday Week 21/2010

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Fortnight Lingerie: Super Sexy CPR

Instructievideo’s zijn meestal niet gesponsord en als ze het zijn dan is dat vrijwel zeker geen lingeriemerk. Laat Fortnight Lingerie nu precies dat gedaan hebben! Een reanimatie instructievideo met twee lingeriemodellen. Laten we hopen dat dit de nieuwe standaard zal zijn voor alle toekomstige instructievideo’s. Bezoek de website voor extra’s, updates en achtergronden en vanaf 1 juni ook de Super Sexy Abdominal Thrust video. De video is geupload op 14 mei en is sindsdien 2.300.000 keer bekeken.

Twilight Eclipse: Teaser


De film Twilight Eclipse, aka Twilight 3 heeft enkele scènes op het net geplaatst ter promotie, een goede beslissing. Met meer dan 1,5 miljoen views op Youtube was het een goede beslissing om voor de officiële première een aantal scènes van de nieuwe film op het internet te plaatsen. Mede omdat het al de derde film in de Twilight saga is heeft de film een grote fan base opgebouwd. De scène heeft niet alleen erg veel views en bekendheid gekregen maar ook zeer veel comments. En met Robert Pattinson die de rol van Edward vervult, kunnen veel vrouwelijke fans niet wachten tot de film eind juni eindelijk uitkomt.

Introducing Google TV


Google stelt in deze video een legitieme vraag: waarom combineren we niet de slimheid van internet met de grootte van de televisieschermen? Voor mij is het enige bezwaar dat ik geen behoefte heb aan nóg een box in mijn tv-kastje. Maar daarnaast wordt in de video duidelijk uitgelegd hoe je wat je leuk vindt op internet, op je tv kunt kijken. Samen met Logitech en Sony biedt Google televisies aan waar de hardware in zit. Meer info vind je op het Google blog. Sinds 18 mei is de video 1.741.769 keer bekeken.

Call of Duty: Black Ops


Met miljoenen fans over de hele wereld is het niet verwonderlijk dat we de trailer van de nieuwe Call of Duty; black ops in de top 5 van Viral Friday van deze week aantreffen. Call of Duty is, na WOW en een paar Social Games, het meest gespeelde spel ter wereld. Door de populariteit zijn er op het web eindeloos veel sites en communities waar spelers tactieken, wapens en alle ins en outs van het spel bespreken. Dus met de trailer die overal op het web te vinden is en de miljoenen fans is het niet raar dat de trailer al meer dan 1,6 miljoen keer is bekeken.

Android 2.2 Official Video


Nog een video in deze top 5 waarin veel gepraat wordt . Deze video luidt de introductie in van het nieuwe Android 2.2 besturingssysteem voor Android telefoons. Gebruikers kunnen nu hun telefoon gebruiken als 3G connectie met (uiteraard) Windows en Linux laptops, wat best cool is, of als mobiele WiFi hotspot die door maximaal 8 apparaten gedeeld kan worden. Het grootste nieuws over dit systeem, ook wel bekend als FroYo, is dat het ook op telefoons met oudere specificaties kan draaien, zoals te zien is in de video op Übergizmo . De video heeft sinds 19 mei 713.162 views.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.