Virale video van The Simpsons

10 maart 2006, 08:13

Mooie remake van het introductiefilmpje van de Simpsons, dit keer echter met echte acteurs. Het geheel is onderdeel van een campagne van de Engelse Sky Broadcasting Group ter promotie van een nieuwe serie afleveringen. Inmiddels op YouTube goed voor bijna 2 miljoen kijkers.

Wat zou beter werken, zoals nu nergens in het fragment refereren naar Sky en hopen dat men ergens de link weet te leggen of toch aan het einde een Sky-url opnemen?

Bron: Reuters

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  evroekel

  Dat zou inderdaad een goed verklaren kunnen zijn. Betekent tevens dat je als je slimt bent dus je URL aan het einde minstens x extra seconden laat staan, zodat deze vlak voor eindshot van YouTube staat.


  10 maart 2006 om 12:53
  Hans Meijer

  Inderdaad, gratis tip voor alle volgende Virals!


  10 maart 2006 om 13:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!