Viral Friday: Christmas Light Hero

Viral Friday: Christmas Light Hero

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Deze week helaas geen Viral Friday op Marketingfacts maar alleen op ViralBlog.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Christmas Light Hero. Wat krijg je als je je kerstverlichting mixt met Guitar Hero? Inderdaad, Christmas Light Hero. Op plek 2, Victoria’s Secret Commercial By Michael Bay. Michael Bay, bekend is om zijn actiefilms, dacht hij waarschijnlijk dat de volgende stap een actie-advertentie voor Victoria’s Secret moest zijn. Man Drinking Fat maakt de top 3 deze week compleet. Deze video is ronduit smerig en dat is precies wat de makers wilde bereiken.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.