Viral Friday week 30/2016: Hot Wheels Star Wars, een slak en onbreekbare condooms

Viral Friday week 30/2016: Hot Wheels Star Wars, een slak en onbreekbare condooms

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week Hot Wheels Star Wars, een slak en onbreekbare condooms. Heb je een tip? Stuur 'm op!

1. Samsung - Surf - The Snail

Je moet connected zijn. Dat is de boodschap die technologiegigant Samsung op pakkende wijze heeft uitgebeeld met een nieuwe video. In “Snail” zien we een jongen die op zijn surfboard net zo fragiel is als een slak die de weg probeert over te steken. We trappen deze Viral Friday af met deze prachtige video die onder meer dankzij de filmische productie meer dan twee miljoen views genereerde. 

2. The Rebellion | X-wing Fighter Carship | Hot Wheels Star Wars

De snelste weg naar een viralhit is door in een branded video gebruikmaken van elementen uit legendarische films.Hot Wheels, bekend van de miniatuurauto’s die door menig kind verzameld en mishandeld werdeb. De video scoorde de afgelopen week een viralhit met een video waarin een levensgrote Star Wars X-wing Fighter™ Carship wordt gepresenteerd. Deze fusie tussen dit iconisch ruimteschip en een raceauto is special gebouwd voor de aankomende Comic Con in San Diego. De promotievideo noteert de tweede plaats in deze Viral Friday en is in een week tijd al meer dan 40.000 keer bekeken.

3. StarHub – Memories - ADA Singapore

Herinneringen zijn ons meest dierbare bezit. De online media goeroes van StarHub creëerden een ode aan herinneringen in samenwerking met de Indonesische alzheimerstichting ADA Singapore. De video toont op prachtige wijze hoe Kelvin met een iPhone 6s de herinneringen van zijn vader met Alzheimer recreëerde. De boodschap is dat we met technologie van vandaag de dag herinneringen kunnen maken voor het leven. En met bijna 100.000 views hebben de filmmakers, door subtiel in te spelen op emotie, de derde plaats gescoord in deze Viral Friday.

4. T-Mobile | Live Forward

De Nederlandse tak van T-Mobile pakt deze week uit met een nieuwe commercial die inmiddels al ongetwijfeld al gespot is op televisie. Ze pakken de aandacht door slim in te spelen op de Pokémon Go-hype. Inmiddels genereerde de video al meer dan 61.000 views op Youtube.

5. SKYNFEEL™ APPAREL - an experiment in sports performance apparel by SKYN® Condoms

Omdat het vrijdag is sluiten we deze editie van Viral Friday af met een licht pikante video. Geen zorgen, gewoon op play klikken want dit is SFW. Hoe bewijs je nou als condoommerk dat jouw product echt vele malen comfortabeler en sterker is dan die van de concurrentie. SKYN Condoms bedacht een geniale commercial waarin atleten een pak aangemeten kregen van dezelfde latex die SKYN gebruikt voor hun SKYNFEEL condooms. Deze originele aanpak werd gewaardeerd want inmiddels nadert deze video 30.000 views.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.