Viral Friday: Verboden iPhone 5 promo, Hot Wheels & Topless Female Trampolining World Championships

Viral Friday Week 38 / 2012

Viral Friday: Verboden iPhone 5 promo, Hot Wheels & Topless Female Trampolining World Championships
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week derboden iPhone 5 promo, Hot Wheels & het Topless Female Trampolining World Championships. Heb je een tip? Stuur 'm op!

1. Samsung – iPhone 5 Mock

Deze week is er een nieuw hoofdstuk  toegevoegd aan de voortdurende strijd tussen Samsung en Apple. Samsung heeft weer een commercial gemaakt waarin de iPhone 5 bespot wordt.  In de video zien we Samsung argumenten geven waarom de nieuwe update van Apple niet zo bijzonder is en dat alle nieuwe functies al in III hun Galaxy S zitten. De video ging zeer viraal met meer dan 4 miljoen views in 2 dagen.

2. Verboden iPhone 5 Promo

Hoe zou je de nieuwe iPhone 5 omschrijven in 1 woord? Moeilijk? De mannen van JLE kunnen je daarmee helpen. Waarom al die buzz rondom de nieuwe iPhone? Is het wel de iPhone 5, of 6? Wat zijn de nieuwe features? Wat je er ook van vindt, de video is een stuk duidelijker dan de officiële promovideo van Apple. De 'verboden' promo is in 4 dagen meer dan 3 miljoen keer bekeken.

3. Hot Wheels – Corkscrew

Normaal gesproken levert Top Gear geweldige video's van autobestuurders die hun auto’s tot het uiterste duwen. Dit gegeven werd gebruikt als inspiratie door Hollywood stuntman Brent Fletcher voor Hot Wheels. In de video zien we hem een wereldrecord  halen op 92-foot corkscrew jump.  Het was een close call, maar hij redde het in deze spectaculaire video. Dus is het geen wonder dat de video viraal ging met meer dan 2 miljoen views binnen 8 dagen.

4. Midttrafik – “The Bus”

Hoe ga je dagelijks naar je werk, school of naar een andere plaats? Als je met het openbaar vervoer gaat vind je dit dan leuk of zie je het meer als een noodzakelijk kwaad? Als het aan Midttrafik ligt, een Deense openbare vervoersmaatschappij dan is het rijden met de bus in ieder geval enorm episch. In de promotie video zien we een hele coole buschauffeur, comfortabele stoelen en een hele hoop lol. De bus video is een groot succes. De twee gemaakte videos 1 in het Deens en 1 in het engels ondertiteld zijn terecht viraal gegaan met meer dan 1,4 miljoen views binnen een week.

5. Topless Female Trampolining World Championships

Ontmoet de man met de beste baan ter wereld: Lars Larson, hoofd veiligheid en gezondheid bij het Topless Female Trampolining kampioenschap. Hij werkt hard en neem zijn werk uiterst serieus. Alsof het niks is maakt hij in deze video ook nog even reclame voor de Male Cancer Awareness campagne. Omdat mannen ook borstkanker kunnen krijgen. Hij zal de kenner bekend voorkomen als Chris O’Dowd of Roy van de tv-serie IT Crowd. Also starring: Miss Finland, Belgium, Austria, England, Finland, France, Germany, Ireland, Moldavia en meer. Klik hier voor al het vrouwelijk schoon. De video is sinds 11 september door meer dan 800.000 mensen bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.