Veritate en Wegener winnaars Nationale E-mail Awards

7 september 2005, 13:13

Vanmiddag werden tijdens de vierde Nationale E-mail Marketing Conferentie de prijzen uitgereikt voor de beste emailcampagnes. De winnaars zijn:

E-mail Publishing Award:

Veritate/Reed Business (NT Email Nieuwsbrief)

E-mail Marketing Award:

Wegener DM/Fitness First (Fitness First Case)

Vanavond of morgen een verslag van het congres, voor nu beperk ik me tot de mededeling dat het een goed congres was maar dat de cases (ook volgens andere congresbezoekers) ver beneden niveau waren. Is dit het beste dat Nederland op e-mail marketing te bieden heeft?

Update: Er staat inmiddels een uitgebreid verslag online.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

3 Reacties

  M.Roelofs

  No ja, in ieder geval een tweede plaats.. dank allen!


  7 september 2005 om 13:46
  john

  Hoe zal ik de deelnemerslijst sorteren…

  achternaam? bedrijfsnaam? voorletters? ….. nee wacht …. ik doe het op geslacht…. 🙂


  7 september 2005 om 17:08
  Bas

  Nationale E-mail marketing conferentie, dat was toch ooit van Van Dusseldorp? Ben daar de eerste keer geweest (DENEC) en dat was rampzalig. Niet alleen vanwege het lage niveau sprekers en cases, maar toen waren de winaars allen “toevallig” sponsoren…


  8 september 2005 om 06:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!