UPC eerste telefonie-aanbieder met onbeperkt bellen

13 oktober 2003, 08:14

UPC zet een aantal nieuwe stappen in de concurrentiestrijd om de Nederlandse beller op het vaste telefonienet. Als eerste aanbieder in Nederland biedt UPC onbeperkt bellen naar elk vast telefoonnummer in Nederland gedurende de avond en in het weekend voor een vast bedrag per maand. Uitgezonderd zijn 08-, 090X- en 06760-internetnummers.

Naast de introductie van deze onbeperkte belbundel, wordt ook het bellen naar andere telefonie-abonnees van UPC in Nederland goedkoper: 9 eurocent per gesprek, ongeacht de lengte en tijdstip van het gesprek.

De nieuwe abonnementsvorm heet Maxibel Avond & Weekend en is nieuw in Nederland. Voor 11,95 euro per maand kan ?s avonds na 19.00 uur en in het weekend vanaf vrijdag 19.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur onbeperkt worden gebeld naar elk vast telefoonnummer in Nederland, met uitzondering van 08-, 090X- en 06760-internetnummers.

UPC kende al andere aantrekkelijke belbundels voor internet en bellen in Nederland met respectievelijk Maxibel Nederland en Maxibel Internet. Voor deze diensten zijn per 1 oktober de abonnementstarieven verlaagd.

Met Maxibel Nederland kan voor 14,95 euro per maand 15 uur worden gebeld naar elke vaste telefoon in Nederland met uitzondering van 08-, 090X- en 06760-internetnummers. De klant hoeft dus niet meer in de gaten te houden of hij overdag of ?s avonds, of binnen of buiten de regio belt. En de klant betaalt ook geen starttarief.

Met Maxibel Internet 30 kan de klant 30 uur per maand internetten voor 13,95 euro per maand.

Buiten de tijdskaders van een van de drie Maxibel-abonnementen betaalt de abonnee de normale gesprekskosten die bij het basisabonnement horen. Een basisabonnement van UPC kost 14,95 euro per maand. De gesprekskosten behoren tot de laagste in Nederland.

Kwaliteitsgarantie

Voor alle UPC-diensten geldt de UPC Kwaliteitsgarantie. Als een klant niet tevreden is, krijgt hij binnen 30 dagen na aanschaf van de dienst de abonnements- en eventuele installatiekosten terug. Ook hoeft de klant geen opzegkosten te betalen.

Bundeling telefonie, internet en digitale televisie

UPC kent sinds kort ook voordeelpakketten wanneer de internet- , digitale televisie- en telefoniediensten worden gecombineerd. Als een klant meerdere diensten bij UPC neemt, krijgt hij een aantrekkelijke maandelijkse extra korting. De hoogte is afhankelijk van het aantal aangeschafte diensten.

Op www.upc.nl is alle informatie over de diensten en tarieven van UPC aanwezig. De diensten zijn direct te bestellen via de website.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!