Tsunami Video Hosting Initiative

5 januari 2005, 07:15

Al eerder wezen we op de rol van weblogs bij de verslaglegging van de Tsunami-ramp.Veel bloggers hebben videofragmenten geplaats op hun blog en werden vervolgens geconfronteerd met gepeperde rekening van hun hosting provider. Lostremote.com deed een oproep aan alle hostingproviders om deze bloggers te supporten.

image

“When you see it, and you see how it’s happening to just ordinary people, it brings home the enormity of it. That is the fascination with the videos”, aldus Kevin Aylward van

wizbangblog.com in een artikel van de Wallstreet Journal.

Inmiddels is dan ook het Tsunami Video Hosting Initiative van start gegaan. Bloggers kunnen gratis hun tsunami-video’s laten hosten en hosting providers kunnen bandwidth beschikbaar stellen. Een mooi initiatief.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!