Treed jij in de voetsporen van Part-up, Polarsteps en HelloFresh? The Floor is Yours!

Treed jij in de voetsporen van Part-up, Polarsteps en HelloFresh? The Floor is Yours!
, Evolve
@bramkoster

Swipeguide, Zeef.com, Freenom: ze stonden ooit op het podium tijdens Online Tuesdays The Floor is Yours. Net als de namen uit de titel. Het is die bedrijven sindsdien flink voor de wind gegaan. Toeval of niet? Dat weet niemand zeker. Daarom kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen en je startup of app komen pitchen op 13 december a.s.!

Jaarlijks stellen we met Online Tuesday met The Floor is Yours het podium open voor mensen die overtuigd zijn de kracht van hun nieuwe plan. Hun nieuwe businessmodel. Hun 'ground breaking app'. En voor mensen die graag ook anderen daarvan overtuigen. 

Op dinsdag 13 december a.s. is het weer zover. 10 mensen krijgen 5 minuten de tijd de zaal én een jury weg te blazen met hun disruptieve idee. Een jury die bestaat uit gepokte en gemazelde professionals die het klappen van de startup-zweep kennen als hun broekzak. 

Illustere voorgangers

Zoals gezegd hebben flink wat grote namen hun sporen verdiend sinds hun deelname aan The Floor is Yours. Wat voorbeelden.

Maar er zijn zo veel meer pareltjes die na hun presentaties tijdens The Floor is Yours kont hebben geschopt, zoals Smulpaapje, GoBoatFavoroute, Fibéo, iLost en Lifehunters - te veel om op te noemen eigenlijk.

En volgend jaar prijkt jouw (bedrijfs)naam misschien wel in dit rijtje. Moet je alleen wel even inschrijven natuurlijk...

Pitch ons je pitch

Dat inschrijven gaat als volgt. Je stuurt ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 tekst* (kortom: een management summary van je pitch, beeldmateriaal niet meegerekend), waarin je vertelt:

 • wat je wilt pitchen;
 • waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing);
 • waarom jij op het podium móet staan.

Als je inzending niet voldoet aan dit format, maak je het ons moeilijker en daarmee jezelf - al waarderen we creativiteit natuurlijk ook.

Stuur die halve A4 uiterlijk dinsdag 29 november 23.59 uur naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) o.v.v. "Inzending pitch voor The Floor is Yours".

Selectie

Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de 10 beste ideeën kiezen; zij krijgen de ruimte om op 13 december het podium te pakken en het publiek in te pakken.

Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 6 december (rond 12.00 uur 's middags). Over de uitslag kan worden gecorrespondeerd, alleen niet met ons.

Let op

Voordat je je pitch instuurt, nog even dit:

 • Het is geen probleem als je eerder hebt deelgenomen aan The Floor is Yours, mits je dat doet met een ander verhaal dan de vorige keer.
 • Je houdt er rekening mee dat je op 13 december a.s. tussen 19.30 en 21.30 uur beschikbaar bent om in Amsterdam je pitch te geven in het geval je geselecteerd wordt.
 • Je krijgt letterlijk maximaal 5 minuten voor je presentatie, dus zorg dat je je verhaal in dat tijdsbestek goed uit de verf kunt laten komen.

En nog even de planning:

 • Deadline inzending pitch-idee: dinsdag 29 november a.s. om 23.59 uur.
 • Bekendmaking geselecteerde pitchers: dinsdag 6 december rond 12.00 's middags.
 • Online Tuesday #66 'The Floor is Yours': dinsdag 13 december van 19.30u tot ca. 21.30 (met aansluitend een borrel).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4UNewpeople en DQ&A Media Group en gesponsord door Oracle Marketing Cloud. De livestream en videoregistratie worden verzorgd door Voormedia.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Hallo Marketingfacts, ik kreeg op mijn inzending tbv de Floor is Yours zojuist een errormelding, ik heb deze opnieuw verzonden. Zouden jullie ontvangst kunnen bevestigen? mvg Arjan Blok

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.