Travel24.com komt met reissite voor homoseksuelen

Travel24.com komt met reissite voor homoseksuelen

Travel24.com heeft halverwege februari 2003 rainbowholiday.nl gelanceerd. Deze website richt zich op de Nederlandse homoseksuele reiziger en biedt behalve losse tickets, hotels en huurauto`s ook arrangementen naar bijvoorbeeld het Nationaal Songfestival en de musical Drie Musketiers.

Tom Roefs, algemeen directeur Nederland bij de van oorsprong Duitse webagent, claimt dat rainbowholiday.nl de eerste volwaardige reissite voor gays is.Travel24 werkt sinds begin 2002 samen met gaysite.nl. Ondanks het feit dat het reisaanbod niet volledig op de website vermeld is, zijn er volgens Roefs al redelijk wat boekingen gedaan. Over het algemeen reizen homoseksuelen graag en bovendien boekt een aantal bij voorkeur in de anonimiteit op internet. Travel24 is aangesloten bij ANVR en SGR.

Bron: Reisrevue nr. 7, p. 14, 1/5 p.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.