Top 20 Video Podcasts

14 maart 2006, 08:09

Top 20 Video Podcasts

Enkele maanden geleden vroeg ik mij af waar de content bleef voor mijn video iPod. Nog steeds is het aanbod van met name Nederlandse content beperkt maar internationaal begint het nu interessant te worden. Neem bijvoorbeeld PodGuide.tv die wekelijks komen met de Top 20 Video Podcasts. Okay, de eerste 5 plaatsen worden ingenomen door adult podcasts maar dat is een ontwikkeling die we bij alle nieuwe media hebben gezien.

Zelf nog interessante suggesties? Plaats ze in de reacties!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  punkey

  Ik kijk zelf graag naar de Clerks 2 videocast van regisseur Kevin Smith en de laatste tijd ook naar Ridertech, lekkere snowboardfilmpies! Al is die laatste wat slapend, maar dat zal wel komen doordat ze zelf in de sneeuw aan het spelen zijn. Custom YouTube-feeds doen het ook wel lekker. En heb je Buro Renkema al gecheckt?


  14 maart 2006 om 07:41
  punkey

  hey ik zie net dat de linkjes uit mijn reactie weg zijn? How come? In de preview stonden ze wel…


  14 maart 2006 om 10:37
  ThE_ED

  De BBC heeft een schat aan beeldmateriaal; veel verschijnt nu ook op DVD. Wat zou het prachtig zijn als je op je ipod, of whatever welk device je hebt, in de terin Blackadder kon kijken, of The Young ones, of anders Michael Palins reizen etc. etc. Neemt helaas wel wat meer ruimte in dan de doorsnee videoclip, maar het is zeker iets dat me erg nuttig lijkt.

  DVD’s met als service de afleveringen op geschikt formaat voor je portable komen ineens bij me op.


  14 maart 2006 om 13:28
  ed

  aha ik zie dat er een pron filtertje op de comments zit..


  14 maart 2006 om 16:26
  Daan

  Laatste downloadde ik de iTunes update. Daarin stond dat er vanaf nu ook videoclips gedownload zouden kunnen worden. Kan ze echter nog nergens vinden?


  14 maart 2006 om 17:10
  evroekel

  hmm.. opname van links in de comments lijkt niet helemaal goed te gaan?! Jammer..


  14 maart 2006 om 17:16
  media

  Hmmm, vreemd dat sommige links niet verschijnen en andere wel. Ralph, volgens mij moet je nog een paar bugjes verwijderen! 😉


  14 maart 2006 om 18:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!