Spits nu ook online door te bladeren

Spits nu ook online door te bladeren

Spits nu ook online door te bladerenSpits, met ruim 1,5 miljoen lezers per dag de op ??n na grootste krant van Nederland, is nu ook online door te bladeren.

De gehele layout van de krant wordt onder de naam Digi Spits integraal online getoond in dezelfde ‘look and feel’ als de papieren versie. Pagina?s kunnen worden aangeklikt, waarna deze vergroot worden weergegeven. Alle artikelen kunnen hierdoor goed gelezen worden. Spits verwacht dankzij de digitalisering tot een aanzienlijke uitbreiding van haar bereik, naast de verspreiding van de krant via het openbaar vervoer (bron: admanager).


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Is het niet alleen een leuke gadget, die flash applicatie?
  De tekst vind ik slecht leesbaar en een krantformat vind ik niet geschikt voor het web (meerdere kolommen bijvoorbeeld).

  Heeft iemand cijfers of onderzoeken hieromtrend?
  (en dan bedoel ik de letterlijke digitalisering van een offline product.)

  geplaatst op
 • Vincent, uit een eerder bericht hierover, blijkt dat de resultaten vooralsnog tegenvallen.

  geplaatst op
 • Dank hiervoor Marco.

  geplaatst op
 • Jammer dat ze metro niet als voorbeeld hebben genomen. Zij bieden al tijden een, echte, pdf versie aan. Bij de Spits moeten we het doen met een verzameling jpg plaatjes van de pagina's op een veel te hoge compressie waardoor de tekst inderdaad wazig wordt.

  geplaatst op
 • Wat ook eigenlijk jammer is dat hier veel aandacht aan besteedt word terwijl we niet spreken over een grote vernieuwing op het gebied van kranten en internet. (Zie begin hierboven)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.