Socio-business netwerk MINDZ.com op punt van lancering

Socio-business netwerk MINDZ.com op punt van lancering

{title}Online social networks worden steeds vaker ingezet voor zakelijk gebruik. Het belang van online branding en profilering is daarmee groeiende. Niet alleen voor organisaties, maar ook voor zzp’ers. Dus is er binnenkort MINDZ.com: een nieuw Nederlands ‘online socio-business netwerk,’ zo leest het persbericht. De officiële lancering van MINDZ.com staat gepland voor dinsdag 11 november tijdens het MINDZ|Event.

MINDZ.com moet een ‘online ontmoetingsplek’ worden ‘waarbinnen gepassioneerde professionals met elkaar kennis, ideeën en ervaringen kunnen delen. MINDZ.com gelooft dat ieder individu een uniek verhaal te vertellen heeft. Daarom biedt MINDZ.com haar gebruikers de instrumenten waarmee zij dit verhaal -en dus zichzelf- online kunnen presenteren.’

MINDZ.com gaat niet alleen online, er komt ook een fysieke ontmoetingsplek, de MINDZ|Lounge. Alles is gekoppeld aan Seats2meet in Utrecht: MINDZ.com is onderdeel van C.D.E.F. Holding (o.a. Seats2meet en MeetingPlaza). Vanuit die vergadercentra willen de initiatiefnemers (Ronald van den Hoff en Mariëlle Sijgers) het voor MINDZ.com leden laagdrempelig maken om events te organiseren. ‘Bij MINDZ.com hoef je echt geen organisatietalent te zijn om een succesvol evenement neer te zetten. Deelnemers aan een evenement kunnen eenvoudig alle benodigde informatie raadplegen en zich inschrijven.’

Meer over Mindz.com in het persbericht: ‘Binnen MINDZ.com staat het individu centraal. Het startpunt is de personal branding pagina waar gebruikers zichzelf kunnen presenteren, organiseren en ontwikkelen. Hier wordt een digitaal MINDZ DNA gemaakt. Deze DNA is dynamisch; het ontwikkelt zich met de gebruiker mee en stelt de gebruiker in staat om met gelijkgestemden in contact te komen. Dit kan via de MINDZ|Plaza’s. Een MINDZ|Plaza is een online omgeving waarbinnen gelijkgestemden samenkomen rondom een centraal thema. Hier worden kennis, ideeën en ervaringen gedeeld via blogs, wikis, fora, nieuws aggregators, Q&A’s, e-mailings en meer. Op die manier ontstaan dynamische omgevingen waarbinnen kennis over een thema naar een hoger niveau kan worden getild.’

De bedenkers hopen de komende maanden internationaal te gaan. Online meets offline. Events, netwerken, het koppelen van professionals met (geavanceerde) software. MINDZ.com is in beginsel gratis. Ik denk dat hier goed over is nagedacht (de makers zijn er dacht ik ook al meer dan een jaar mee bezig). Vooral de online/offline koppeling is interessant!

De site is nu in private béta. Als je wilt testen, kun je een mail sturen aan Michiel Gebranda: michiel[at]mindz.com.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

 • Goede site, ziet er mooi en overzichtelijk uit. Dit initiatief lijkt mij verder te gaan dan LinkedIn.

  geplaatst op
 • Er is goed nagedacht over het concept!
  Ik wens MINDZ.com en al haar medewerkers veel succes toe!

  @Marielle Tot vanmiddag!

  geplaatst op
 • Ronald, Mariëlle, Michiel en alle andere mensen achter Mindz, gefeliciteerd en heel veel succes met het uitrollen van het platform. Een prachtige uitdaging!

  Hoop dat mijn gezondheid het toelaat om op 11 november even langs te komen!

  geplaatst op
 • @Marco; bedankt en hopelijk tot de 11e. Beterschap!

  geplaatst op
 • Op molblog voorspelde ik enige tijd geleden in een artikel over online personal branding dat er tussen de sociale netwerken tussenvormen zouden ontstaan tussen de zakelijke varianten als LinkedIn en de meer prive netwerken als Hyves en Facebook.

  Directeur Ronald van den Hoff claimde destijds in een reactie dat Mindz.com precies dat gat zou gaan vullen. Ik zie erg uit naar het perfecte medium voor mensen die zichzelf als persoonlijkheid willen profileren. Het kan een absolute toevoeging zijn in de overvolle wereld van de social networks!

  Ik ben er dus reikhalzend bij op 11 november!

  geplaatst op
 • @Huub Leuk dat je er ook bij bent op 11/11. Het wordt absoluut een bijzondere opening van Mindz.com. Een mijlpaal in de ontwikkeling van ons business socio netwerk. Als compagnon van Ronald kan ik alleen maar zeggen dat we jullie zeker niet zullen teleurstellen in de toegevoegde waarde waarin Mindz.com zal gaan voorzien maar daarover moet je natuurlijk vooral zelf oordelen de komende maanden!

  geplaatst op
 • Ben een van de beta-testers en Mindz ziet er veelbelovend uit. Ben benieuwd naar de ontwikkeling in de komende maanden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.