Visible Path brengt communicatienetwerk bedrijfsmedewerkers in kaart

Visible Path brengt communicatienetwerk bedrijfsmedewerkers in kaart

Visible Path brengt communicatienetwerk bedrijfsmedewerkers in kaart

Visible Path, een bedrijf dat de communicatienetwerken van medewerkers in kaart brengt, heeft recentelijk 17 miljoen dollar binnengehaald bij venture capitalists.

Visible Path heeft een tool ontwikkeld waarmee het alle communicatie van medewerkers via e-mail, chat, messenger, mobiele telefoon, etc in kaart kan brengen en op basis daarvan je suggesties kan doen om efficienter samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten. Indrukwekkend maar ook zorgelijk als ze alle communicatie gaan vastleggen en analyseren!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Cool :)

    geplaatst op
  • Op het Sales Event heb ik hiervan een presentatie gezien. Voor de verbetering van de Interne communicatie is dit zeer interessant. Qua budget is het waarschijnlijk alleen haalbaar voor grote bedrijven.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.