Sneap Peak: Yahoo! 360

Sneap Peak: Yahoo! 360

We schreven er al eerder over hier en hier. Maar ja, schrijven is iets anders dan zien. Die Charlene Li heeft het toch mooier voor elkaar! Zij mag ‘spelen’ met Yahoo! 360 beta. Maar ze toont ons nu ook hoe het er uit kom te zien!
Update: Steve Rubel’s review!

Niet dat het al werkt in het openbaar, maar toch wel aardig om te zien welke onderdelen er in zitten. 100 Mazzelkonten heeft ze uitgenodigd om ook mee te kijken en dingen uit te proberen en daar was ik niet bij. Had jij wel zo’n uitnodiging? Laat het weten, of nog liever post je feedback!
Je kunt trouwens haar bevinden met al die onderdelen nalezen in haar posting.  Ze vraagt ons trouwens ook om commentaar te blijven geven…. Veel verder dan ook mee willen kijken met Charlene komen de bezoekers daar niet.

Update: Steve Rubel’s uitgebreide review met ook de nodige links:

In het kort Steve’s plussen en minnen:
“Yahoo! 360 Pluses:
* Yahoo makes it easy to find fellow birds of a feather and it ties blogging and social networking
* 360 is tightly integrated with other Yahoo services

Minuses:
* The integration of social networking and blogging is confusing. Some people may only want one, not the other, and this might lead them to gravitate to one-trick pony’s like TypePad and/or LinkedIn
* Yahoo! 360 lacks trackbacks and customization features”

Maar wat vindt jij nu eigenlijk als je dit en dit zo ziet?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Tja, LinkedIn (enzo) lijken leuk maar bleken dat voor mijn gevoel vooral te zijn om één keer uit te proberen hoe groot je netwerk is. Blogging zou net datgene kunnen zijn wat er voor zorgt dat mensen vaker hun bekenden gaan 'opzoeken', waardoor het social networken blijft doordraaien. Zou best wat kunnen worden. Moeten ze de layout wel wat opleukbaarder maken; is nu wel erg typisch Yahoo! (vind ik persoonlijk meestal iets te druk/Amerikaans en niet erg persoonlijk aandoen zoals Google dat op een of andere manier wél heeft (less is more)).

  geplaatst op
 • Heb je interesse in een Yahoo! 360 account check dan deze posting

  geplaatst op
 • Duncan Riley van The Blog Herald heeft Yahoo!360 bekeken en komt de volgende conclusie:

  I didn’t think there was a worse blogging tool than MSN Spaces until I discovered Yahoo! 360. If MSN Spaces is the McDonalds of the blogging world, then Yahoo! is pitching itself as KFC, and takes blandness to a new level.

  Moet eerlijk zeggen dat ik er nog te weinig mee heb gedaan om zelf een oordeel te geven.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.