P!nk geeft online persconferentie voor 15.000 Habbo’s

14 maart 2006, 19:01

Pink geeft online persconferentie voor 15.000 Habbo's

Ter gelegenheid van de release van haar nieuwe album ‘I’m Not Dead’ is P!nk (Alecia Moore) kort in Nederland. Als onderdeel van deze release organiseert Habbo Hotel in samenwerking met Hitkrant een virtuele persconferentie. P!nk zal op dinsdag 21 maart vanaf 15.50 haar opwachting maken in het hotel. Ze logt dan als Habbo in en in de Hitkrant Club ontmoet ze haar fans en zal ze hun vragen beantwoorden. Uiteraard speelt roze ook een centrale rol rond het event. De Habbo’s kunnen een ode brengen aan P!nk door een zelfgemaakte roze digitale creatie in te sturen aldus het persbericht.

P!nk is niet de eerste VIP die een persconferentie geeft in het Habbo Hotel. Eerder hielden bijvoorbeeld ook de Gorillaz een persconferentie met een uitgebreide meet & greet. Ben benieuwd wanneer we de eerste politici in het Habbo Hotel zien 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Christian Batist

  Hoi Marco,

  Laat ik die vraag maar meteen voor je beantwoorden: Habbo Hotel is een niet religieus-, of politiekgekleurde omgeving die we nooit ter beschikking zullen stellen aan politici of religieuze leiders ter promotie van hun agenda. Daar komt bij dat het overgrote deel van de bezoekers nog geen stem-gerechtigde leeftijd heeft. Habbo’s hebben natuurlijk wel een eigen mening daarover en daar is alle ruimte voor.

  Na de Gorillaz, Hind, Krezip, de SugarSnobs en P!NK hebben we laten zien dat Habbo daadwerkelijk een win-win-win kan betekenen voor de driehoek platenmaatschappij-Habbo-artiest.

  De platenmaatschappij heeft een enorme exposure voor de nieuwe release of tour.

  Habbo scoort nieuwe records aan bezoekersaantallen.

  De artiest komt vaak voor een uurtje chatten, maar is na twee uur nog niet uitgechat.

  Kom je ook kijken dinsdag de 21e?

  Christian


  15 maart 2006 om 06:57
  media

  Dank voor de update Christian, zal eens kijken of ik er dinsdag bij kan zijn (en anders vraag ik mijn dochter wel om verslag te doen 😉


  15 maart 2006 om 08:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!