Online Tuesday The Floor is Yours: dit is de jury en dit zijn de pitchers!

5 december 2017, 12:20

Zoals je al kon lezen, staat de decembereditie van Online Tuesday in het teken van The Floor is Yours. Tien pitchers krijgen ieder 5 minuten om hun verhaal te doen. Vervolgens bepalen zowel de jury als de zaal wie de winnaar zal worden van die avond. Wie er komen pitchen en wie er op de jurykrukken zitten, lees je hier. Lijkt het je tof om deze editie bij te wonen? Inschrijven kan nog steeds via Meetup!

Jury

Ook dit jaar hebben we voor de editie van The Floor is Yours een sterke jury uitgenodigd om, naast de publieksprijs, een winnaar uit te kiezen. Deze drie mannen zullen de pitches kritisch beoordelen en ze de hemd van het lijf vragen (dus kleed je goed aan, pitchers).

Bert Jan ten Kate

Bert Jan werkte in het verleden o.a. aan het Admarkt-systeem van eBay/Marktplaats en was ‘manager monetisation’. In 2011 begon hij Massarius om die monetarisering in te zetten voor (online) uitgevers door hen een trading desk te bieden die zo goed mogelijk faciliteert in programmatic trading.

Chris Baldwin

Na succesvol gefaald te hebben bij 5 startups, doet Chris nu hard z’n best een licht te schijnen op de rol die technologie speelt in ons leven. Hij is op dit moment strategy director bij Traffic4U, maar heeft ervaring opgedaan in search marketing (nog in het pre-googletijperk), heeft in verschillende besturen gezeten en pitchte zo goed namens AHTI (Amsterdam Health & Technology Institute) dat hij naar huis ging met 17 miljoen.

Nick Reineman

Nick is de founder van Startup Boot, coacht startups bij de UvA en is werkzaam bij Objective Partners. Hij betrad de startup-wereld met één doel: het uitbereiden van zijn netwerk met zo veel mogelijk startup founders en ceo’s. Dat is hem inmiddels aardig gelukt, met een netwerk van 6.600 man and counting.

Pitches

Na nachtenlang beraad van de programmacommissie zijn de tien meest aansprekende pitches uitgekozen en uitgenodigd om op 12 december iedereen van de sokken te blazen. Op het podium kun je die avond de volgende bedrijven verwachten:

  • Pabbl
  • Unless
  • Odessey
  • Quriobot
  • Sidekick Mattie
  • BAAS (Bots-as-a-Service)
  • Crozzroads
  • TrusttheSource
  • Bierbakkers
  • LinkPizza

Benieuwd hoe de pitchers het zullen doen? Of hoe streng de jury zal zijn? Dan zien we je graag op 12 december om 19.30 uur in De Nieuwe Liefde in Amsterdam.

Schrijf je in!

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en gesponsord door Oracle Marketing Cloud en CX Company.

Sanne Roeling
Online projectmarketeer bij Sizigy

Is net zo graag online als offline. Wil jou verbeteren op taalgebied. Verdoet haar tijd op Twitter en Instagram. Crazy cat lady in hart en nieren.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!