Online Tuesday #52: Online kansspelen, een grote kans voor marketing?

Online Tuesday #52: Online kansspelen, een grote kans voor marketing?
, Evolve
@bramkoster

De markt voor online gaming & gambling is flink in beweging. Nieuwe wetgeving die een meer open markt voorstaat, biedt mogelijkheden voor nieuwe toetreders als TMG en Endemol. Wat zijn precies de veranderingen op die markt, hoe verhoudt het zich tot andere landen en - niet onbelangrijk - wat kunnen marketeers in andere sectoren leren van de ontwikkelingen? Daarover gaat Online Tuesday #52 op 12 mei a.s. En de inschrijving om erbij te zijn start vandaag!

De kansen van online kansspelen

Tijdens deze editie van Online Tuesday hanteren we een iets ander format dan gebruikelijk. In totaal zijn er 4 sprekers, die ieder een inleiding vanuit hun eigen perspectief zullen geven. Daarna volgt een paneldiscussie, waarin dieper wordt ingegaan op de verschillende vragen die spelen. Wat gaat er precies veranderen in Nederland? Welke kansspelen zijn er? Welke omzetten worden behaald? Hoe ziet de markt in andere landen eruit? En - belangrijk voor ons als marketeers - wat zijn de ontwikkelingen in marketing op dit vlak en welke kansen biedt dat voor Nederlandse marketeers?

Sprekers

De sprekers en panelleden voor de komende editie van Online Tuesday zijn:

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur ('s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven. Inschrijven kun je doen via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op woensdag 6 mei om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst (zodra de 'normale' inschrijving vol is).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLEDQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren NextailMeasureWorks en Massarius.

Credits afbeelding: JohnSeb, licentie: CC BY (Commercieel hergebruik, inclusief aanpassing)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.