On line daten in de supermarkt

On line daten in de supermarkt

On line daten in de supermarktHet is al weer een tijdje geleden dat ik als vrijgezel ‘s avonds net voor sluitingstijd de supermarkt in dook voor de laatste boodschappen. Een noodzakelijk kwaad maar het grappige was wel dat het rond die tijd een prima plek was om een leuke date tegen te komen. De Heineken commercial met Jennifer Aniston van een paar terug gaf mij dan ook een soort van deja vu gevoel.

Gerard Rutte van www.uwsupermarkt.nl heeft dat goed begrepen en start binnenkort een datingservice op zijn website. De website gaat ook samenwerken met Tros Radar en zal een supermarkt variant bieden van de huidige hypotheektest. Na amper een maand zijn er al 3000 geregistreerde gebruikers. Als de samenwerking met Radar eenmaal loopt zal het aantal bezoekers veel hoger liggen aldus Rutte. Daarmee ontstaat een grote groep gebruikers waarvan een gedeelte zeker interesse zou hebben in het leggen van contacten.

Via: Datingfacts


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.