New gadgets

New gadgets

Advance Technology, specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert in Nederland een drietal opmerkelijke lifestyle-producten. Een horloge, een pen en een geheugen-sleutelhanger. In deze producten zijn geheugenmodules verwerkt voor data-opslag en e-mailbestanden. Leuk!

De toenemende behoefte om persoonlijke en vertrouwelijke gegevens direct beschikbaar te hebben op een veilig medium, heeft Advance Technology ertoe aangezet om drie lifestyle-producten met ge?ntegreerde geheugenmodules op de markt te brengen. De drie producten zijn bijzonder fraai vormgegeven en zeer praktisch in gebruik.

Mailflash
De mailflash is niet zomaar een geheugenmodule. Met de Mailflash heeft u altijd en overal uw eigen e-mailberichten bij de hand. U kunt de Mailflash op elke computer, waar ook ter wereld, gebruiken zonder dat er vertrouwelijke bestanden en documenten achterblijven. De Mailflash is gekoppeld aan Outlook Express. Als u de Mailflash in de USB-poort steekt, wordt Outlook Express vanzelf opgestart met uw persoonlijke instellingen en e-mail. U haalt uw e-mail op en deze wordt automatisch weggeschreven op uw Mailflash-module. Als u klaar bent, haalt u de Mailflash uit de computer en neemt u deze weer mee. De Mailflash is er in 64Mb tot en met 256Mb uitvoering. En voor de muziekliefhebbers is er ook een uitvoering met MP3 speler. Prijzen vanaf ? 59,- en voor de MP3-uitvoering vanaf ? 75,-. (prijzen zijn excl. btw).

Het horloge
Het horloge is verkrijgbaar in 12 verschillende modellen. Met leren of stalen band, diverse kasten en met 32Mb, 64Mb of 128Mb geheugen (grotere capaciteit is binnenkort verkrijgbaar). Het horloge wordt eenvoudig via een USB-aansluiting, die vrijwel onzichtbaar verwerkt is in het horloge, op de computer aangesloten. Zo is data eenvoudig uit te wisselen tussen computer en horloge. Een driver voor het aansturen van de module is niet nodig (geschikt vanaf Windows ME).  De USB-geheugenmodule werkt onder Windows, Linux en Mac OS. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je nooit meer belangrijke documenten vergeet mee te nemen. Deze zijn immers onopvallend opgeslagen in het horloge. En voor diegene die niet zonder muziek kunnen, is er ook een uitvoering met MP3-speler ge?ntegreerd. Er is al een horloge met USB-geheugen vanaf ? 75,-. Met MP3-speler ge?ntegreerd vanaf ? 115,-(prijzen zijn excl. btw).

De Pen
Ook de pen is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Met 32Mb tot en met 256Mb biedt deze fraaie pen voldoende opslagmogelijkheden. Met deze fraaie ‘metal look’ pen heeft u al uw belangrijke data binnen handbereik. Simpel de achterzijde van de pen losschroeven, in de USB-poort steken en u hebt direct toegang tot de module met daarop al uw data, MP3’s en bestanden. Er is al een pen vanaf ? 39,- (excl. btw).

Bron:
http://www.laptops.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.