Microsoft helpt FireFox een handje

Microsoft helpt FireFox een handje
, Carl Mangold

Microsoft gaat veiligheidsgaten in Internet Explorer voortaan alleen nog stoppen voor Windows XP gebruikers. De overige 50% Windows-gebruikers worden in de steek gelaten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Tsja, een verkooptruc. En als je het mij vraagt, niet zozeer om gebruikers nu aan de XP te krijgen, maar om degenen die nu geen XP-gebruiken straks wel aan de Longhorn te krijgen. Als ze blijven upgraden voor oude Windows-versies, krijgen ze bij de Longhorn-release opmerkingen retour als "waarom zou ik updragen? W98 doet het nog prima!".

    Overigens, laten we wel realistisch blijven, Firefox zal op een gegeven moment ook niet meer worden geupdate en gebugfixed voor verouderde OS'en als Windows 98. Elk product heeft dat moment vroeger of later. Het komt bij Windows nu alleen wel erg vroeg.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.