Masterclass Destination: Future #ADV

Masterclass Destination: Future #ADV

In een wereld die lijkt te draaien om big data, waardecreatie en netwerk economieën, stelt AOG School of Management de ‘hoe’-vraag. Hoe zet u big data in bij waardecreatie? Hoe hebben veranderende verdienmodellen invloed op uw marketing? En hoe innoveert u binnen de netwerkeconomie? Eén van de keynote-sprekers,  ing. Marco Derksen, zal tijdens het evenement Destination: Future op donderdag 8 oktober een masterclass verzorgen over de belangrijkste ontwikkelingen in marketing en strategie bij de digitalisering van organisaties. Nieuwsgierig naar het marketingevenement? Bekijk dan hier volledige programma en meld je snel aan!

Dat de wereld is veranderd door de komst van digitale media is inmiddels wel duidelijk. Digitale media hebben de laatste jaren gezorgd voor een enorme verschuiving in de manier waarop mensen informatie zoeken, nieuws ontvangen en met elkaar communiceren. Daar waar men in het verleden afhankelijk was van het informatie- en nieuwsaanbod via traditionele media, zien we dat steeds meer mensen zelf informatie en nieuws met elkaar maken en delen via digitale media.  Maar hoe bepaal je een nieuwe strategie rondom de digitalisering van je organisatie? Tijdens het inspiratieseminar ‘Destination: Future’ op 8 oktober aanstaande, gaan we met onze sprekers op zoek naar antwoorden. We nemen u mee in nieuwe ontwikkelingen en geven u handvatten om verder te bewegen in uw eigen digitale transities.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Kosten voor deelname zijn €75 per persoon. Alumni en deelnemers van AOG School of Management en hun introducees betalen slechts € 50.

Graag tot ziens op 8 oktober!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.