Lycos nieuw design

Lycos nieuw design

Met ingang van 26 juni ondergaat Lycos een totale redesign. Niet alleen de kleuren en de navigatie, maar ook het logo en de hond zijn geheel vernieuwd.

Kernwoorden voor het nieuwe Lycos zijn: ‘simpel, stijlvol en betrouwbaar’. De aangeboden diensten zullen hierdoor n?g duidelijker en prettiger in gebruik zijn. De nieuwe pay off luidt: ‘Meet you there’ waarmee de Lycos thema’s communicatie, community en entertainment nog eens worden onderstreept.

Europese redesign
In heel Europa zal Lycos op 26 juni een nieuw uiterlijk krijgen. “Het is voor het eerst in de geschiedenis van Lycos dat er zo’n grote Europese re-styling plaatsvindt. Er is veel voorbereiding en onderzoek onder gebruikers aan vooraf gegaan en we zijn dan ook trots op het resultaat”, aldus Erik Goossens, managing director Lycos Nederland. Naast de basiskleuren wit en zilver krijgen de verschillende onderdelen van de site elk hun eigen typerende kleur, die gelijk een bepaald gevoel moeten oproepen. Zo zal de homepage ‘Zomergeel’ worden en wordt “Meet People” (Klasgenoten, Love@Lycos, Lycos chat) ‘Mokkabruin’. Verder zullen er meer foto’s in plaats van tekeningen worden gebruikt, wat Lycos een meer magazine achtige uitstraling zal geven. Door het redesign zal Lycos nog meer een community platform worden waar de gebruikers oude en nieuwe vrienden kunnen ontmoeten.

Lycos labrador auditie
Een van de weinige dingen die niet zal veranderen op de vernieuwde site is de aanwezigheid van onze zwarte labrador, die vanaf het allereerste begin symbool staat voor Lycos. Omdat de huidige hond een beetje ouder is geworden, is er in Londen een auditie gehouden om een nieuw ‘fotomodel’ te selecteren. Deze auditie is door honderden labradors met hun baasje bezocht.

De winnaar is de Engelse labrador Monte geworden. Monte is een hele sociale, energieke hond met een eigen persoonlijkheid, maar toch erg kordaat als het om zijn territorium gaat. Op de vernieuwde site zal hij op elke pagina te zien zijn naast het nieuwe Lycos logo.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.