Loyalty Profs en Studenten.net werken samen

Loyalty Profs en Studenten.net werken samen
, Upstream
@marcoderksen

Loyalty Profs en Studenten.net zijn een strategische samenwerking aangegaan om gezamenlijk meer exposure in de studentenwereld te genereren. Gezamenlijk zullen de partijen de website just4students.nl gaan exploiteren.

Just4Students.nl is een vervolg op en uitbreiding van de Just4Students pocket, die Loyalty Profs jaarlijks in samenwerking met Postkantoren BV uitgeeft. Dit kortingsbonnenboekje wordt verstrekt aan alle MBO, HBO en WO studenten van Nederland (550.000), op het moment dat zij hun OV-studentenkaart ophalen bij het Postkantoor. Hiermee heeft Loyalty Profs een contactmoment gevonden om alle studenten van Nederland in ??n keer te bereiken.

Ge?nteresseerde partijen krijgen nu op Just4Students.nl de mogelijkheid om naast het contactmoment van de Just4Students pocket, de doelgroep van studenten het gehele jaar door te bereiken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Studenten.net, de grootste studentenportal van Nederland.

Just4Students.nl bestaat, net als de Just4Students pocket, uit een verzameling van op de doelgroep gerichte aanbiedingen en kortingen. Deze kortingspagina wordt opgemaakt in de look and feel van Studenten.net en de Just4Students pocket.

Loyalty Profs is een dochteronderneming van TPG Post en marktleider in loyaliteitsconcepten. Studenten.net, onderdeel van All4Students BV, vertegenwoordigt sinds vijf jaar de grootste online studentencommunity van Nederland met 129.000 leden.

Bron:
http://www.marketing-online.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.