KPN site bereikbaar via mobiele devices

30 juni 2003, 18:02

Om informatie van de website van KPN te verkrijgen is het nu niet langer nodig om achter een computer te zitten. Het is nu ook mogelijk om met een telefoontoestel of PDA/Pocket PC de website te bezoeken om bijvoorbeeld een telefoonnummer op te zoeken of de nieuwste aanbiedingen van de Primafoon te bekijken.

Een bestaande website kan niet op een I-mode, Vodafone live! toestel of PDA zoals de Compaq iPAQ worden bekeken, hiervoor is een aangepaste site nodig. Op basis van Bozarre, een door TMLC ontwikkeld content management systeem, kan KPN nu eenvoudig met ??n system deze speciale websites actueel maken en houden. Daarnaast heeft TMLC ook een koppeling met Lokatienet tot stand gebracht, zodat eenvoudig de dichtsbijzijnde Primafoon, Business Center of KPN dealer gevonden kan worden.

“We zijn erg tevreden over de prettige samenwerking met TMLC” aldus Olav Ulrich, channelmanager voor het mobiele kanaal van KPN.com, “De gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een professioneel en aantrekkelijk eindresultaat. Het is de bedoeling om gezamenlijk de mobiele website verder uit te bouwen met andere interactieve diensten.”

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Saskia

    Waar is dan die mobiele site van de KPN? Mijn iPhone wordt niet automatisch doorgestuurd en ik zie ook nergens een link op de KPN website waarmee ik naar de mobiele site kan. Vooralsnog is de KPN site onbruikbaar voor mobiele telefoons met een klein display.


    3 september 2012 om 00:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!