Geld opnemen kan voortaan ook in caf

Geld opnemen kan voortaan ook in caf

Hanco ATM Systems, Europees marktleider in vrijstaande geldautomaten, plaatst geldautomaten in verschillende publieke gelegenheden. Inmiddels kan op vijf verschillende locaties in Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Eemnes en Gemert geld worden opgenomen.

Vrijstaande geldautomaten staan in twee caf?s en een benzinestation. Ook het bedrijfsverzamelgebouw Facility Point in Arnhem, en het hoofdkantoor van Finansbank in Amsterdam zijn voorzien van een Hanco geldautomaat. Deze locaties maken deel uit van de pilot die onderdeel is van de Europese expansie van het bedrijf.  Volgens Carel Storm van ?sGravesande, sales manager van Hanco Nederland, zijn vrijstaande geldautomaten in de Verenigde Staten en Groot-Brittanni? al jarenlang zeer populair. ?De Engelse en Amerikaanse praktijk wijst uit dat een bedrijf met een geldautomaat meer klanten trekt?, aldus Storm. ?Bovendien geven mensen die geld opnemen dat geld vaak weer ter plaatse uit, zodat de omzetcijfers fors kunnen stijgen.? 
 
Bij de Hanco-geldautomaten kan geld worden opgenomen met iedere Nederlandse pinpas. De automaten bieden tevens extra?s, zoals saldo-informatie. De automaten worden door ondernemers gekocht of geleasd en in het bedrijf geplaatst. De ondernemer vult de geldautomaat zelf met contant geld uit zijn kassa. Een servicedienst van Hanco staat garant voor het onderhoud en beheer van de automaat. Storm van ?sGravesande : ?Onze oorsprong ligt in de Verenigde Staten. Het is daar normaal dat je 24 uur per dag klaar staat voor je klanten. Uiteraard bieden wij die service ook hier.

Bron: Perssupport


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Dat is geen nieuws hoor...........dezelfde (dure) mogelijkheid is er al een jaar of zo bij benzinestations en Mc Donald restaurants. Opname kost je € 1,75 en dat lees je pas achteraf!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.