Explorer 7.0 zal niet compatible zijn

Explorer 7.0 zal niet compatible zijn
, Carl Mangold

Hoewel Microsoft meer dan 5 jaar de tijd heeft gehad om aan haar nieuwe Explorer 7.0 browser te werken, zal deze niet compatible zijn met de webstandaarden:

“We will not pass this test when IE7 ships,” Chris Wilson, lead program manager for the Web platform in IE, wrote in the IE blog. “We fully recognize that IE is behind the game today in CSS support. We’ve dug through the Acid2 test and analyzed IE’s problems with the test in some great detail, and we’ve made sure the bugs and features are on our list—however, there are some fairly large and difficult features to implement, and they will not all sort to the top of the stack in IE7.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Explorer 7.0 zal wel compatible zijn met de standaarden (CSS 2, en CSS2.1 als deze de recommended status heeft gekregen), maar zal de Acid test niet doorstaan. De Acid test is puur een test die de browser controleerd op haar capaciteiten met betrekking tot fout correctie, en niet tot de implementatie van standaarden.

  geplaatst op
 • Precies. Zelfs Safari, Mozilla & Firefox doorstaan die test niet.

  geplaatst op
 • wie wel dan? en is er dan een ranking van hoe goed het doorstaan wordt?

  geplaatst op
 • Hoe dan ook IE blijft bagger. Het blijft een brakke browser hoor ik van iedereen die de beta versie heeft geinstalleerd.

  geplaatst op
 • horen van... maar welke argumenten dan?

  geplaatst op
 • Heb de beta hier lopen. Elke keer ik explorer start crasht m'n trillian; Coole graphics wel 't is echt funky, maar je moet veel prijsgeven van persoonlijk surfgedrag. Ik ga't in elk geval zo lang mogelijk uitstellen om te upgraden.

  Op RSS vlak is de explorer een supervooruitgang, maar hij komt nog veel te kort om een goede aggregator te zijn. Aan de andere kant, stel je voor dat alle explorer gebruikers hun feeds ingeven, dan is de gemeenschappelijke MSN - user-feed-pool wel gi-gantisch groot. Dat moet wat worden, aan laadtijd alleen al ;) (maar ook aan info en junk)

  M'n mediaplayer doet ongelooflijk raar sinds de intall. Veel vastlopen, dingen gaan zoeken op internet zonder ik erachter vraag. Vreemd. Ik post weldra een review. Nog iemand zoiets meegemaakt? Of aan het meemaken?

  geplaatst op
 • @Pim: Apple's Safari doorstaat die Acid2 test al wél, net als iCab en Konquerer.

  N.B.: Het gaat hier om de developer builds, de publieke versie zal in de eerstvolgende update Acid2 compatible zijn.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.