Emerce vernieuwt website

Emerce vernieuwt website
, Carl Mangold

De website van Emerce is in een nieuw jasje gestoken. En dat is niet bepaald een verbetering.

1. De bezoekers moeten voortaan langer wachten voordat er iets op hun scherm staat, omdat de website pas getoond wordt nadat alle paginainhoud ingeladen is. (De ontwerpers hebben nog ‘old school’ tables-in-tables-in-tables gebruikt, in plaats van XHTML/CSS).

2. De inhoud van de Emerce website is onvindbaar gemaakt voor zoekmachines, door de oude, zoekmachinevriendelijke urls te vervangen door ‘..?id=..’ urls.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Yikes, na de stortvloed aan banners en de niet-interessante content nu ook een technische infrastructuur die rammelt aan alle kanten. Gefeliciteerd VNU, je hebt in korte tijd emerce.nl weten te veranderen van mijn dagelijkse startpunt in een site die ik slechts sporadisch nog bezoek. Jammer, heel jammer...

  geplaatst op
 • De website van Emerce is vernieuwd als eerste stap in de herlancering van de titel. De site heeft een nieuwe layout gekregen en draait via een nieuw contentmanagementsysteem (MM-base). De nieuwe indeling maakt de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Naast de RSS-feed van de nieuwsberichten, worden nu ook feeds van recente reacties en de agenda aangeboden.

  Emerce magazine zal vanaf 19 maart weer in een maandelijkse frequentie verschijnen. Het vakblad richt zich op "business innovators", dit zijn ambitieuze managers en ondernemers die vernieuwingen in het bedrijfsleven aanjagen. De titel zal niet langer in controlled circulation worden verspreid, maar in een betaalde oplage. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen, zowel inhoudelijk als commercieel.

  De redactie van Emerce is afgelopen maandag versterkt met Tjeerd Wiersma. Wiersma werkte hiervoor onder meer bij AtHome, RTLnieuws.nl en RTL-Z en zal zich voornamelijk bezig houden met de online nieuwsvoorziening. Vorige maand is Jeroen van der Donk als accountmanager gestart. Van der Donk is voorheen werkzaam geweest als senior accountmanager bij AgriPres en Monsterboard.nl. Het Haarlemse bureau Wonderworks is aangetrokken voor de vormgeving.

  Bron:
  http://www.persberichten.com/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.