Eieren voor je geld

Eieren voor je geld
,

Triodos Bank lanceert de Kip-en-ei Rekening. In plaats van rente ontvangen spaarders elke maand zes biologische eieren, wordt voor hen een biologische kip geadopteerd en krijgen ze toegang tot een speciale webcam om het wel en wee van ?hun? kip te volgen.

De Triodos Bank , een maatschappijkritische onafhankelijke Nederlandse bank met vestigingen in Nederland, Belgi? en het Verenigd Koninkrijk introduceert een geheel nieuwe spaarvorm, de Kip-en-ei Rekening. In plaats van rente ontvangen spaarders elke maand zes biologische eieren, wordt voor hen een biologische kip geadopteerd en krijgen ze toegang tot een speciale webcam om het wel en wee van ?hun? kip te volgen. Bovendien wordt met de inleg vijf jaar lang de biologische landbouw gesteund.

(Bron: salesonline.nl)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.