Dvd?s huren via internet

Dvd?s huren via internet

Emmy’s.nl gaat dvd-films verhuren voor ongeveer 25 euro per maand. De films worden gratis thuisbezorgd ?n retour gezonden.

Abonnees mogen de films zolang houden als zezelf willen. Volgens Emmy?s-directeur Ivar Gribnau heeft de abonnee de keuze uit titels van elk gewenst genre. De site start met een aanbod van ruim duizend titels op dvd, en zal dit aantal binnen een maand verdubbelen. De service wordt aangeboden onder de naam ?Kijk Zoveel Films Als Je Kunt`-abonnement.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Netflix dus, hoe gaan ze dat doen met de patent-rechten die Netflix op dit businessmodel verkregen heeft

  geplaatst op
 • Heb geen idee, misschien eens een emailtje sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  geplaatst op
 • Ja, moet je doen Marco, dit heeft wel veel nieuwswaarde, maar ik denk dat ze niks gaan zeggen.

  geplaatst op
 • Goedenavond Marco,

  Allereerst hartelijk dank voor je interesse in EMMY'S. Het is altijd leuk om te weten dat hetgeen je doet mensen bezig houd, en je de moeite nemen hierover met anderen van gedachten te wisselen over het internet.

  Wat betreft de patent aanvraag van Netflix. Ik sluit uit dat dit enig gevolg heeft voor online DVD verhuurders in Europa. Er zijn reeds te veel partijen in de ons omliggende landen en wetgevingen binnen de Europese Unie zijn nog immer te divers, en nog diverser voor patentaanvragen. Daarnaast is Netflix tot op heden niet gesignaleerd binnen de EU.

  Daarnaast ben ik van mening dat het patent dat Netflix heeft verkregen, uitsluitend in de VS gegeven kon worden. Aan het concept is namelijk niets nieuws, onbeperkte abonnementen bestaan er in vele vormen, voor vele produkten, vele diensten en sinds vele jaren.

  Wel heb ik voor de zekerheid (ik ben toch ook een financiele commitment aangegaan bij de oprichting van EMMY'S) reeds een patent aanvraag ingediend in de VS voor een concept dat fast-food-restaurant heet. Je gaat er naar toe, kan burgers aan de rol kopen, met veel te weinig saus, en nadat je hebt gegeten in het restaurant heb je direct weer trek. O ja, ik vergeet bijna de clown bij de deur. Is leuk voor de kinderen !

  Ivar Gribnau
  EMMY'S Je Nieuwe Videotheek
  www.emmys.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.