Domeinnamen te koop

Domeinnamen te koop

Ik heb jaren geleden een aantal domeinnamen gekocht met het idee er ooit nog eens iets mee te doen. Kom daar echter niet aan toe dus wie interesse heeft om ze over te nemen (tegen een redelijk bedrag) of een goed idee heeft om er gezamenlijk iets mee te doen, is welkom. Het gaat om de domeinnamen financial-plaza.com, beursplein.com en vendex.com. Vwb die laatste, daar zit nog een leuk verhaal aan vast. Zal eens kijken of ik de correspondentie met juridische zaken van Vendex kan terugvinden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • En, al wat gevonden?

  geplaatst op
 • Yep, inmiddels gevonden.

  geplaatst op
 • Dan vind ik KOERSEN.NU toch spannender...:-)

  geplaatst op
 • Gratis af te halen: www.iminem.com

  Zie net op www.joker.com dat bovenstaande URL volgend jaar juni afloopt, terwijl ik van Versatel bij opzegging te horen kreeg dat dat dit jaar al zou gebeuren. Net gebeld, bleek foutje, ze hebben al weer voor een jaar betaald. Ik heb dus een jaartje gratis gekregen. Wie 'm wil hebben moet maar mailen, heeft altijd binnen gestaan. :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.