Dit zijn de deelnemers bij Online Tuesday’s The Floor is Yours!

Dit zijn de deelnemers bij Online Tuesday’s The Floor is Yours!
, Evolve
@bramkoster

2014 is geen uitzondering: ook de december-editie van Online Tuesday van dit jaar geven we graag het podium aan mensen met spannende ideeën en 'disruptive innovations' onder het motto 'The Floor is Yours'. Enkele weken geleden riepen we je op in te zenden om je plek op het podium op te eisen. Uit alle inzenders hebben wij de afgelopen dagen een selectie moeten maken om de avond behapbaar te houden. En nu kunnen we je dus met trots melden wie de deelnemers zijn!

Deelnemers

Tijdens de avond krijgen de volgende mensen en ideeën/concepten/bedrijven/producten/diensten ieder maximaal 5 minuten 'zendtijd' (in willekeurige volgorde):

 1. Albin Bronkhorst - Fastr
 2. Henk-Jan Journée - Fibeo
 3. Aris Thijsen - Selly
 4. Bas van der Lans - case: iBeacons bij Beeld en Geluid
 5. Frido van Driem - ZEEF
 6. Bob Booms - Blended
 7. Koen Droste - Polarsteps
 8. Marian Pronk - ietsmooier.nl
 9. Pascal Boogaert - 112cam
 10. Julian Gijsen - KOLLEKT.FM
 11. Robin Doezie - GoBoat
 12. Evelyn Steenbergen - Clevver

De jury, dat ben ook jij!

Zoals al eerder bekendgemaakt, zullen alle pitches worden beoordeeld door een bekwame jury, bestaande uit Heleen Dura - van Oord, Bert-Jan ten Kate en Yme Bosma. Zij zullen een winnaar kiezen.

Maar natuurlijk mag jij ook gewoon je mening geven, want met dank aan Sendsteps is er ook dit jaar weer een publieksprijs! Dus ben je erbij? De inschrijving voor The Floor is Yours start vanmiddag om 14 uur en vindt zoals altijd plaats via Meetup.com!

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLEDQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren NextailMeasureWorks en Massarius.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.