De korte film als reclame?

De korte film als reclame?
, Upstream
@marcoderksen

Gisteren met veel plezier gekeken naar de middag en avond van de korte film op Nederland 3. Ik heb korte films altijd beschouwd als televisie voor de ‘internet generatie’ met hele goede mogelijkheden voor online marketing. En zoals Bas Broekhuizen ook aangeeft op de Volkskrant weblog, korte films zijn uitermate geschikt voor lunchpauze of RSI-break. Welke adverteerder durft?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Zeker een goed punt, hoewel ik wel denk dat het niet teveel moet gaan neigen naar reclame en dat dat wel gaat gebeuren helaas.

    geplaatst op
  • Top idee!ik doe dit zelf ook voor een nonprofit organisatie en zal de film online verspreiden. Kennen jullie toevallig andere organisaties die dit ook hebben gedaan?

    geplaatst op
  • Mooi om te zien dat dit een blog(je) is uit 2003. Iedereen weet natuurlijk dat in de afgelopen jaren er zeer veel korte films gemaakt zijn die gesponsord werden door ondernemingen. Eigenlijk dus verkapte bedrijfsfilms... Als je het mij vraagt is de rode draad voor iedere film (waar het geld ook vandaan komt) 'boeiende inhoud'. Te grappig willen zijn of geforceerd emoties erdoor drukken. Het blijft altijd een fijne lijn die je bewandeld.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.