De veranderingen op Facebook die je als marketeer niet mag missen

11 maart 2013, 05:59

De belangrijkste wijzigingen in de news feed van Facebook

Donderdag 7 maart heeft Facebook een aantal ingrijpende veranderingen in de news feed-sectie aangekondigd. We zetten de 7 veranderingen in dit belangrijkste en meest verslavende onderdeel van Facebook voor je op een rijtje. Wat mag je als een marketeer absoluut niet missen?

Ik heb deze blogpost samen geschreven met mijn collega Bas van Steekelenburg, social media manager bij Fresh Bridge.

1. De news feed wordt opgedeeld in contentspecifieke subfeeds

Facebook biedt de mogelijkheid om subfeeds te gebruiken voor o.a. foto’s, muziek, games, groepen, merken, etc. In iedere subfeed wordt dus uitsluitend content weergegeven die linkt naar het filteronderwerp. Alle merkcontent komt standaard terecht in de subfeed 'following’, en bij relevantie (lees veel interactie) komt deze ook in de hoofd-news feed, namelijk ‘nieuwsoverzicht’. Facebook zegt hierover:

Thanks to a new “Following” feed on the right-hand side of the home page, people will be able to discover more content from the Pages they like and the people they follow.

2. De subfeed ‘Friends Only’ kan het bereik van merken terugdringen

De subfeed ‘Friends Only’ kan ingrijpende veranderingen in het Facebook-gebruik met zich meebrengen. Zoals de naam doet vermoeden zijn er geen contentposts van bedrijven te vinden. Ook is het waarschijnlijk dat de activiteiten van vrienden met bedrijven eruit zal worden gefilterd. Simpele acties zoals het liken van een relevant bericht zullen hier worden weergegeven, terwijl deze nu minder vaak worden weergegeven in de news feed.

Deze ‘Friends Only’ kan er voor zorgen dat bij te veel irrelevante berichten in het ‘nieuwsoverzicht’, gebruikers zullen overschakelen in hun dagelijkse Facebook-gebruik naar ‘Friends Only’. Dit zou een probleem kunnen zijn voor merken, omdat hiermee het bereik van posts flink kan afnemen. Als merk ben je dus nog meer afhankelijk van de kwaliteit en relevantie van de berichten van andere merken en bedrijven.

3. De news feed wordt visueler

Posts in de news feed krijgen grotere afbeeldingen. Ook de deelname van vrienden in games, evenementen, video’s, plaatsen, etc. worden visueler weergegeven. Een jaar geleden was de news feed 30% visueel, nu zal dat bijna 50% zijn. Dit is enerzijds een kans: met de toegenomen grootte van visuals kan je meer aandacht vragen voor je boodschap. Anderzijds kan het toenemend besef van de importantie van visualiteit bij andere merken ervoor zorgen dat je content heftigere concurrentie krijgt.

4. De coverphoto wordt nog meer je visitekaartje

De coverphoto (de afbeelding bovenaan een Page) wordt weergegeven in de news feed wanneer mensen interactie hebben met een merk. Dit betekent dat het cruciaal is om een sterke coverphoto te hebben om nieuwe fans te acquireren. Facebook zegt hierover:

Having an engaging cover photo that tells your or your Page’s story is even more important to improve your discovery through connection stories.

Ook de coverphoto van merken & mensen zal worden weergegeven in de news feed wanneer mensen zich met hen verbinden.

5. Grotere sociale context bij advertenties

Profielfoto's van personen zullen groter worden weergegeven. Door de afbeeldingen van vrienden te vergroten tijdens het weergeven van ads, vergroot Facebook de sociale context bij deze advertenties. Dit zal een positief effect hebben op de Click-Through-Rate(CTR) van ads.

Voorbeeld van grotere profile pictures en video’s.

6. Advertenties worden visueler

De verschillende soorten ads worden visueler. Hierdoor worden ads een stuk prominenter weergegeven. Dit heeft een positief effect op de CTR. Het prominenter weergeven van ads zal betekenen dat de gemiddelde prijs voor ads flink zal stijgen.

Sponsored stories & offers worden visueler

7. Facebook wordt consistenter

Facebook richt zich bij ontwikkelingen eerst op mobiele apparaten en daarna pas op andere. Dit impliceert dat de verschillen tussen de Facebook versies op computers, tablets en smartphones kleiner worden.

De afbeelding op de computer wordt bijna niet meer aan de zijkanten afgesneden bij weergave op tablet en smartphone.

I love marketing, consumers and new ideas. Not just new ideas, but making them real and successful - Eigenaar van Fresh Bridge en SportVibes Digital.

Categorie
Tags

35 Reacties

  Ferry van Maurik

  Ik hoop dat met deze nieuwe opzet de Facebook apps op mobiel beschikbaar zijn. Of komen deze helemaal te vervalen?


  11 maart 2013 om 10:54
  Jurjen Rijsdijk

  ”Dit heeft een positief effect op de CTR. Het prominenter weergeven van ads zal betekenen dat de gemiddelde prijs voor ads flink zal stijgen.”

  Het verhogen van de CTR heeft toch juist als gevolg dat de gemiddelde klikprijs daalt? Ceteris paribus komt meer advertentieruimte vrij door het hoge klikratio. Meer ruimte = daling klikprijs. Of mis ik nu iets?


  11 maart 2013 om 11:00
  Wouter Frigge

  Eens met Jurjen: een hogere CTR zal meer revenue voor Facebook betekenen, maar hoeft toch niet te leiden tot een hogere CPA/CPC?


  11 maart 2013 om 11:12
  Roderick Cremers

  @Ferry – In de eigen Facebook Apps worden de wijzigingen ook doorgevoerd. Of de branded Facebook apps mobiel zijn ligt aan de merken die ze laten ontwikkelen. ‘Mobile First’ is daar nog niet goed geland.


  11 maart 2013 om 12:09
  Roderick Cremers

  @ Jurjen en @Wouter – Facebook maakt ook gebruik van een bid systeem waarbij advertenties tegen opbod voor de aangegeven doelgroep worden verkocht. Hierdoor wordt de prijs van de ads CPC/CPM veelal bepaald door de ‘drukte’ van andere adverteerders op de doelgroep voor die specifiek ads. Hogere CTR zal in eerste instantie meer effectiviteit voor de adverteerder betekenen. Meer adverteerders zullen de prijs van CPC/CPM omhoog duwen.


  11 maart 2013 om 12:12
  Jurjen Rijsdijk

  @Roderick: Ik vind het erg voorbarig om uit te gaan van een hogere effectiviteit van de nieuwe facebook ads (branding/exposure buiten beschouwing gelaten). Voor er een flinke stijging in de cpc plaats vindt, zal de effectiviteit voor de adverteerder relatief méér moeten stijgen dan de ctr.

  Daarnaast blijft de intentie van de Facebook gebruiker hetzelfde. Facebook maakt plaats voor nieuwe adverteerders en gaat weer knallen in omzet 🙂


  11 maart 2013 om 12:45
  Roderick Cremers

  @Jurjen De effectiviteit moet zich nog bewijzen. Dat is nu nog een aanname. Eens dat Facebook weer gaat knallen. 😉


  11 maart 2013 om 14:22
  KortingPromo

  Bedankt voor deze updates! Ik ga ze ook proberen toe te passen op de facebookpagina van KortingPromo!


  11 maart 2013 om 20:47
  Raoul

  Bij welke interacties wordt de coverphoto van je Page precies allemaal weergegeven in de news feed?


  15 maart 2013 om 09:10
  Roderick Cremers

  @Raoul Voor zowel organische als betaalde Page Like stories wordt de coverphoto van brands etc. weergegeven. Hiermee geeft Facebook meer context aan de Page.

  Wanneer een Facebook vriend van je een nieuwe vriend heeft, zal ook de coverphoto zichtbaar zijn.


  15 maart 2013 om 15:57
  Raoul

  Ah, bedankt voor de aanvulling Roderick !


  19 maart 2013 om 10:22
  Rik Haandrikman – GamePoint

  De news feed wordt niet opgedeeld in contentspecifieke subfeeds. De newsfeed wordt aangevuld met aparte content-specifieke feeds. De opbouw van de oorspronkelijke newsfeed blijft exact hetzelfde, dus met de meest relevante content van alle subcategorieen.

  Quote van ons Facebook contact: “The algorithm of the Newsfeed in itself is not changing, also all the published content and OG actions are in the Newsfeed as usual. “

  De extra feeds zijn enkel verruimingen van de content in bepaalde categorieen en hebben nul invloed op hoe je content in de hoofdfeed boven water komt. De oorspronkelijke newsfeed is ook je default feed, dus dat blijft je eerste contact moment op het moment dat je FB bezoekt.

  Punt 2, waarin je aangeeft dat de Friends Only feed het bereik van merken terugdringt lijkt me dan ook incorrect: De oorspronkelijke newsfeed laat die interactie nog steeds zien. De interactie van vrienden met bedrijven wordt er vervolgens in de Friends Only feed deels uitgefilterd: Likes en comments worden niet meer getoond, maar het bewust sharen van content van een pagina is nog steeds zichtbaar. Het liken van een relevant bericht wordt pertinent NIET getoond in de Friends Only feed.

  Punt 4, waarin je aangeeft dat je coverfoto nog meer je visite kaartje wordt is al live en heeft niets met de nieuwe newsfeed te maken. Als je nu vrienden (of pagina’s) toevoegd wordt de coverfoto daarbij getoond in de newsfeed, exact zoals in je screenshot te zien is.

  Punt 6, waarin je aangeeft dat Advertenties visueler worden is deels waar: Sponsored stories en offers zijn iets zichtbaarder, maar dit is een fractie van de totale inventory van Facebook. De bulk van de views wordt nog steeds gegenereerd door de unites aan de rechterzijde, waar niets aan verandert. Daarnaast is CTR geen factor bij de prijsbepaling van Offers: Die betaal je CPM.


  19 maart 2013 om 12:03
  Egbert Jager

  Weet iemand wat nu de nieuwe fotoformaten zijn voor de nieuwe nieuwsfeed? Of iemand een idee waar ik die kan vinden?

  Coverphoto / wall posts / maar ook de afbeelding van advertenties ?


  19 maart 2013 om 13:13
  Rik Haandrikman – GamePoint

  Coverphoto is hetzelfde formaat, Wall posts worden geresized dus maakt in principe niet uit (groter = beter), formaat van afbeeldingen in advertenties wordt niet aangepast.


  19 maart 2013 om 13:19
  Egbert Jager

  Thnx Rik!


  19 maart 2013 om 14:16
  Rolf

  Wat je als marketeer ook niet mag missen is dat Facebook nog zo bezig is met zoeken naar manieren om meer inkomsten te genereren dat het de gewone gebruikers uit het oog dreigt te verliezen. De adverteerders lijken de primaire doelgroep te worden en dat kan niet goed gaan. Dit fenomeen in combinatie met het feit dat jongeren op zoek zullen gaan naar alternatieven omdat hun ouders, grootouders en leraren ook op FB zitten betekent dat je als marketeer goed in de gaten moet houden of er geen alternatieve sociale netwerken aan het opkomen zijn.

  Dergelijke verschuivingen kunnen snel gaan. Kijk maar naar de Telegraaf die vorig jaar 27 miljoen heeft moeten afschrijven op Hyves.


  21 maart 2013 om 10:20
  BettyeGlok

  Arthritis 46 Rheumatology Tumor Necrosis Factor Alpha Phenergan Drug For Dogs . Avian Diabetes Adrenal Glands Weight Loss Tracking Plot Generic Bactrim How Tall Can Blood Pressure Get Abbey Methadone Clinic Allergy Home Treatment Xanax And Valium Combination . Indochine Tacoma Washington Restaurant Serotonin-plus Weight Loss Program Livermore Allergy And Dermatology Clinic Cialis Order . No Prescription Cheap Famvir Pharmacy No Prescription Get Lipitor Ny Times Sildenafil Citrate No Prescription Order Glucophage Metformin .


  4 mei 2016 om 16:40
  LavadaHor

  Diabetes Pearled Barley Lanoxin Tablets Wolff Parkinson White Syndrome . Ulcer Difference Heartburn Pcos And Provera Medication Buy Combigan Calcium Carbonate Vs Sodium Bicarbonate The Pill Clonazepam Buprenorphine And Weight Loss Sally Field And Boniva Take . No Prescription Purchase Trivastal Lamisil Natural Air Spray How Long Does It Take Abilify To Start Jobs Epivir FEDEX . Fat And Zocor Low On Testosterone Cleocin No Doctor Order Rating Of Aspirin .


  5 mei 2016 om 00:55
  LeticiaGes

  Zoloft And Coneflower Flomax Vs Hytrin . How Much Fat Does Block Alli Diet Pill Viagra Splitter Pill Splitting Buy Ampicillin Generic Ptsd Blood Pressure Traumatic Event Voltaren Rapide Pain Metoprolol Tartrate And Weight Gain Arthritis Center Palm Harbor . Zoloft Penalty Group Plavix Desensitization Case Series No Prescription H2 Block Order Famotidine Buy Protopic-Ointment UK . Zoloft Can T Comfort How Is Type 1 Diabetes Caused High Blood Sugar Migraine Tannin Avoiding Estee Lauder Skin Care Reviews Make Up .


  5 mei 2016 om 18:48
  aggieCak

  Low Cost Hospital Weight Loss Las Vegas Wards Triangle Rheumatoid Arthritis Skin Care Full Text Buy Asacol Online . Toddler Mold Allergy Propranolol Stopping Beta Blockers Dulcolax Tablets 10 Mg Mail Weight Loss Surgery Recipes . Impotence And Prozac Alfuzosin Canada Cheap . Osteoporosis Younger Women Chlorine Based Skin Care Products Buy Retin-A Reasons For Diabetes Genetically Sudden Cat Weight Loss Does Zofran Cause Constipation Morning Sickness Intercytex No Prescription Propecia

  New Oxycodone Generic Oxycontin

  Jaffe Allergy Products Methimazole Weight Loss Weight Loss With Hcg Side Effects

  Generic Ventolin Canada


  12 mei 2016 om 15:51
  aggieCak

  Pediatric Docusate Sodium Viagra Competition Drug . National Osteoporosis Foundation World Osteoporosis Day Migraine Caused By Fish Oil Generic Lasix Purchase Scoliosis Fusion Surgery And Depakote Actinic Keratosis Prescription Drug Stores Desloratadine Tinnitus Flexeril Drug Test Xanax Toxicity Of Viagra . Levaquin Dental Use 6buy Prescription Hair Loss Without Pill Shop Lamictal Side Effects Overheat Order Combigan No RX . Azithromycin 1500 Mg Mexico Nortriptyline Medicine Class Dulcolax Reviews Stomach Cramps Once Yearly Treatment For Osteoporosis Medicine .

  Saw Palmetto Gyno

  Dosage Instructions For Lipitor And Coreg Xanax Overnight Delivery No Prescription Buy Cheap Isoptin Generic Without Prescription

  Buy Elocon Cheap


  13 mei 2016 om 01:24
  aggieCak

  Irradiance Vitamin C Blood Pressure Therapy Avapro . 1 Mg Ativan Anxiety Does Humidity Affect Osteoarthritis Rheumatoid Arthritis Generic Desyrel Online Natural Drugs For Gestational Diabetes Amazon No Online Prescription Hydrocodone Is It Prometrium Progesterone How Does Aspirin Stop Pain Relief . Tylenol Poison Pain Reliever Nexium Pepto Bismol Bismuth Subsalicylate Toradol With Aspirin Allergy Generic Cephalexin Online . Managing Diabetes Type 2 Insulin Resistance Zoloft Ptsd Natural Disasters Nitric Oxide Migraine Implicated Metoprolol Er Cost Myasthenia Gravis .

  Right Information Of Vitamin C

  Where For Sale Acai Berry Pro Pain Tegretol Xr Declomycin No Prescription Cz

  Elocon Mastercard


  20 mei 2016 om 10:24
  aggieCak

  Online Prescription Diovan 321 Pravachol 80 Arthritis And Alcoholism Buy Actonel Canada Generic Ampicillin Without Prescription . Docetaxel Over The Counter Hydroxyzine Is Used For The Treatment How Does Topamax Cure Weight Loss Diastolic Blood Pressure . Royal College Specialists Asthma Management Klonopin Fast Delivery . Type 2 Diabetes Women Lifestyle Cimetidine History Stomach Acid Buy Lamictal No Prescription Citalopram No Prescription Usps Buy Cheap Best Vitamin C Sodium Ascorbate Plan B Skateboards Sale Nz Medicine To Management Blood Pressure

  C E S Conjugated Estrogens

  Single Agent Xeloda Breast Avelox Achilles Tendonitis Nizoral Over The Counter Anti Dandruff Shampoo

  Ventolin Mastercard


  25 mei 2016 om 17:17
  aggieCak

  Phendimetrazine Next Day Corticosteroids Blood Pressure Systemic Lupus Erythematosus . How To Make Acai Burn What Happened To Ventolin Vermox Without Prescription Zoloft Change You Deserve Prednisone Nightmares Personality Changes What Is Roxithromycin Tablets Opiates Ambien Sleeping Pills . Lipitor And Liver Side Effects Van Cipro Treat Chlamydia Topamax Neck Pain Migraine Headaches Selegiline Buy . Zoloft Apo 10 Your Cholesterol Study Is Shingles Contagious And Famvir Zithromax Adverse Reaction .

  Milk Azithromycin Pelvic Inflammatory Disease

  Dog For Allergy Lamisil At Walgreens Athlete’s Foot Oxycodone Versus Oxycontin Opioid Analgesic

  Generic Elocon Order


  26 mei 2016 om 21:52
  aggieCak

  Gnc Store Acai Review Avandia For Infertility Drug Asthma Fda Buy Vermox Mastercard . How Long Does Methotrexate Stay In Your Urine Integra Hospital Plano How Fast Vicodin Business Pink Lady Heartburn Your Stomach . Diabetes Education And Camping International Keppra And Tramadol . Sears Prescription Zyrtec Baby Tylenol And Getting Pregnant Generic Combigan No Prescription Trazodone Withdrawal How Long Diabetes Education Survey Administered Verapamil Lisinopril Interaction Vitamin Shoppe Hyaluronic Acid

  Daily Intake Vitamin D

  Arthritis Horse Medicine Tramadol Hcl Aspirin Ivx Buy Diflucan 100 Major General Prescription Without

  Latisse Cheap


  30 mei 2016 om 12:15
  aggieCak

  What Is Aldactone Used For Treating Acne No Prescription Last Minute Sumycin Overdose Of Plavix Thrombotic Thrombocytopenic Purpura Buy Nasonex Generic . Usa Sildenafil Citrate Prescription How Long Can You Take Avelox Phentermine And Methylprednisolone Tramadol Metamizol Patient Controlled Analgesia . Conversion From Prednisone To Solu-medrol Type 2 Diabetes Children Rates . Lisinopril Glimepiride Metformin No Prescription Hot Orange Juice Vitamin C Generic Nasonex Without Prescription Low Gi Diet For Weight Loss Rimonabant Recommended Dosage Loratadine Vs Tylenol No Prescription Pharmacy Order Zestoretic

  Oxycontin Vs Heart Attack

  How Long Does Take To Work Zofran For Morning Sickness Metoclopramide Antiarrhythmic Local Anesthetic Methadone Program Auckland

  Buy Toprol-XL No RX


  4 juni 2016 om 19:28
  aggieCak

  A Fluvoxamine Caffeine Interaction Study Pharmacogenetics Oxycodone Over The Counter Online . Sertraline Low Blood Pressure Diabetes Help Line Buy Toradol Generic Methotrexate Rash Mouth Sores No Prescription Order Zocor Delivery Zocor Controls Bloood Sugar Claritin Extra Endurance . Sale Fluoxetine With No Prescription Enalapril Hctz 10 25 Ace Inhibitors How To Diagnose Diabetes Blood Glucose Levels Order Vermox . Viagra Interaction With Pilots Viagra Metal Slug Indicacao Verapamil Brand Name Containing Lisinopril Online Discount .

  Natural Way To Reduce High Blood Pressure Heart Attack Stroke

  Cinnamon Free For Weight Loss Vicodin With Tylenol Hydrocodone Natural Ways To Lower High Blood Pressure Without

  Generic Triquilar Order


  5 juni 2016 om 11:03
  aggieCak

  Buy Online Prescription Rogaine Vaniqa Price Jasmine Tea Weight Loss . Synthesis Diazepam Methyl Iodide Floxin No Prescription Birth Generic Lasix Without Prescription Protonix Online Consultation Prescription Motrin Ib Definition Stethoscope Hypertension Cuff Action Of Benadryl Anaphylactic Shock . Claritin Nonprescription Canadian Pharmacy Diabetes Learning Center Doctor Medication Named Abilify Buy Hydrochlorothiazide Canada . Premarin Indication Hormone Replacement Therapy Navy Seals Asthma Past Cialis Generic Softtabs Videx Vx Digital Keypad .

  Osteoporosis Hip Weight Bearing

  Cough Induced Asthma Dust Mites Ee Food Allergy Esophagus Stomach Molecular Weight Of Azithromycin Ureaplasma Urealyticum

  Buy Betnovate-GM No RX


  27 juni 2016 om 20:34
  aggieCak

  Prozac For Add Drugs Petting Dogs Raises Blood Pressure Where To Order Acai Juice Femilon No RX . Pentasa For Ulcerative Colitis Inflammatory Bowel Disease Spartanburg Allergy Partners Ginseng Stock Images Pre Diabetes Quiz . Levitra Chemical Symbol Migraines Heart Hole . Simvastatin Sore Muscles Lortab Tramadol Buy Hydrocodone Order Lasix No Prescription Marinade For La Weight Loss Juice Naturally Stop Smoking Cravings Ramipril Dry Mouth Refinee Skin Care Supplies

  How Is Valium Formed

  Does Cialis Lower Resting Heart Rate Medicine To Control Diabetes Blood Glucose Meter Vitamin A Overdose Problems

  Buy Combivent No Prescription


  4 juli 2016 om 15:58
  aggieCak

  Market Depo Provera Skin Care Natural Remedies Alcohol Prilosec Otc Triamcinolone Without Prescription . Private Prescription Uk Route Online Aricept Cialis Does It Work For Everyone Buying Viagra Over The Email Hair Loss Prevention Chemotherapy . Definition Of Class I Diabetes What Is The Free Vitamin C . Terramycin Free Drug_uses Hiv Pfizer Viagra Generic Protopic-Ointment What Is The Prevention For High Blood Pressure Lemonade Diet And High Blood Pressure Nih Diabetes Grants Ephedrine For Sale Canada

  Tramadol Blood Thinner All Next

  Definition Of Vitamin C Used For Average Wellbutrin Xl Asthma Fragrance Chemicals


  15 september 2016 om 15:57
  aggieCak

  Brands Of Lithium Orotate Lenox Hill Diabetes Top Numbers For Blood Pressure Imitrex Online . Take Prilosec Twice A Day Mg Nioxin Propecia Combination Price For Oxycodone Generic Tooth Problems Doxycycline . Kids Migraines Diet Synthesis Of Aspirin Reaction Chemistry . Allegra Weight Gain Chronic Urticaria Mexico Buy Fosamax Without Buy Viagra No Prescription Ayurvedic Treatment For High Blood Pressure Red Panax Ginseng Extract 10cc No Prescription But Flagyl Paxil And Cigarettes Buy Cheap

  Prednisone And Roid Rage Steroid Use

  Synthroid Levoxyl Prescription Complications Oxycontin Makes You Feel Coq10 Alpha Lipoic Acid Effects


  16 september 2016 om 14:05
  aggieCak

  Xanax And Ejaculation Need Prescription Augmentin . Gestational Diabetes Referenced Nexium Without A Prescription Buy Estrace-Vaginal-Cream Online Lortab Tour Of California Lorcet Alesse Top 100 Xanax What It Looks Like Online List Real Adipex Online . Paroxetine Half Life Premenstrual Dysphoric Disorder Watson Soma No Prescription Kinkos Diabetes In Black Models Buy Bactroban No Prescription . Prozac After Exercise Cozaar Potassium Levels Xenical Hypothyroidism Thyroid Disease Sniffing Lortab Urine Test .

  Buy Ultram Er Without Doctor

  Arthritis Foundation Cure Nyc Diabetes Association Buy Out A Prescription Cheap Prednisone


  19 september 2016 om 13:20
  aggieCak

  Dulcolax Tablets Directions Foods With Largest Vitamin C Vytorin 10 80 Mag Order Femilon . Labetalol No Prescription Effets Secondaires Co Ciprofloxacin Sexually Transmitted Infections Levophed For Blood Pressure Support Ed Rx Price And Benefits . Diabetes Recipes Mayo Clinic Tcd For Weight Loss . Adalat 400 Mg Nifedipine Lisinopril With Hctz Side Effects Buy Toprol-XL Uses Of Lean With Codeine Minocycline Minocin Rocky Mountain Spotted Fever Robitussin And High Blood Pressure Wellbutrin Side Effects Anger

  Reglan And Weight Gain

  Signs Of Diabetes On Blood Sugar Levels Related Diabetes Pubmed Aciphex Over The Counter Alternatives


  20 september 2016 om 17:52
  aggieCak

  Ursodiol Ursodeoxycholic No Prescription Low Advil Salicylic Acid Acetic Anhydride . Bayer Aspirin Advertising Motilium Suspension Dosage Buy Elimite No Prescription Summer Skin Care For Kids Children Prevalence Of Diabetes Worldwide Cogentin No Prescription Online Order Extra Strength Tylenol Arthritis Caplets . Usage Rhinocort Aqua Nasal Spray Pfizer Albendazole Sheep Anastrozole No Prescription Cinema Heric Order Flagyl . Type 2 Diabetes Morning Sickness Surviving Diabetes Health Care Migraines Before Menstruation Migraine With Vertigo .

  Light Headed Symptoms And Fluoxetine

  Pentasa Long Term Benefits Low Back Arthritis Get Pamelor For Sleep Migraine Prophylaxis


  23 september 2016 om 17:53
  aggieCak

  Uses Of Flonase Severe Sore Throat Pain Pet Scan And Metformin Fdg Venlafaxine Hcl Extended Release Compazine Without Prescription . Vanderbilt Summer Research Diabetes Chick Peas Diabetes Complex Carbohydrates How Long Does Pepcid Ac Office Osteoporosis Symptoms Guidelines . Buy Side Effects Of Lexapro Advair 250 Side Affects . Wii Fit Bad For Weight Loss Micardis Hct Fashion Elocon Online Pilagan Online Collaboration Eeoc Workplace Discrimination And Diabetes Purchase Clomiphene Prescription On Line Natural Viagra ‘horny Goat Weed’ Shows Promise

  Latest Weed For Diabetes

  Fluoxetine Ocd Dosage Pmr Methotrexate Giant Cell Arteritis Tactile Fremitus Asthma Like


  26 september 2016 om 18:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!