Reminder: de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2014, you’re invited!

Reminder: de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2014, you’re invited!
, Evolve
@bramkoster

Tuurlijk, je zit nog midden in de eindsprint op weg naar wat dagen vrij rond Kerst. Nog even je salestargets halen, je declaratie indienen en/of je budget op maken, zodat het in 2014 niet (nóg) minder wordt. En daarna genieten van al het goede dat de feestdagen te bieden hebben: warmte van familie, vrienden en open haard en natuurlijk calorieën. Heel veel calorieën, in vloeibare en vaste vorm. Maar daarna gaan we er weer met een frisse kop en nieuwe KPI's tegenaan! En ook dat moet gevierd worden. En daarom ben je op 14 januari '14 van harte welkom op de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel!

Al jaren is de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel de grootste nieuwjaarsborrel voor de online industrie! En vooral: de beste. En die traditie houden we ook in 2014 in stand. 

Dus schrijf je vandaag alvast in (gratis!). En als je alvast in de stemming wilt komen, kijk dan nog even de foto's van de nieuwjaarsborrel van dit jaar terug.

Tot de 14e!

Wanneer: dinsdag 14 januari 2014
Waar: Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat
Parkeren: Oosterpark, ’s Gravesandeplein 120
Inschrijvenwww.nieuwjaarsborrel2014.nl 

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door DQ&A Media GroepTraffic4u, Marketingfacts en NEWPEOPLE (allen ‘founding partners’ van Online Tuesday) en wordt mede mogelijk gemaakt door Adfactor & MicroStrategy


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.