De Nieuwjaarsborrel 2014: gelukkig hebben we de foto’s nog

De Nieuwjaarsborrel 2014: gelukkig hebben we de foto’s nog
, Evolve
@bramkoster

We durven het na zo veel jaren wel te zeggen: de Nieuwjaarsborrel van Online Tuesday & IAB is een begrip aan het worden. Ook dit jaar vonden zo'n 1.300 mensen hun weg naar Hotel Arena om elkaar mooie banner-ads, fantastische storytelling-cases, knappe staaltjes big data-analyse, conversieratio's om je vingers bij af te likken, bizarre open rates en een NPS-score om van te dromen toe te wensen. En zo. Voor iedereen die erbij was: hierbij de foto's. Voor de mensen die er niet bij waren: hetzelfde!

De foto's van de Nieuwjaarsborrel, gemaakt door Jaimy Gail de Gier, zijn te vinden op de Facebook-pagina van Online Tuesday.

Met dank aan...

Uiteraard gaat onze dank uit naar een flink aantal partijn, maar vooral ook naar de sponsoren van de Nieuwjaarsborrel, te weten Adfactor en Microstrategy.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.