Congres Intranet: laat je bijpraten door experts #adv

Congres Intranet: laat je bijpraten door experts  #adv
,
@entopic

Je intranetkennis opfrissen? Kom dan naar de tiende editie van Congres Intranet op 22 maart in Utrecht! Een dag vol interessante, leerzame én leuke sessies van nationale en internationale experts.


James Robertson: intranet is de voordeur van digital workspace
Intranet is niet meer wat het was en zal de komende jaren flink veranderen. Waar moeten intranetredacties op inspelen? James Robertson legt tijdens zijn keynote uit hoe redacties het intranet nog waardevoller kunnen maken voor organisaties.

Gerry McGovern: Your intranet doesn’t have to suck
Van Microsoft tot Dropbox: CX-specialist Gerry McGovern helpt grote organisaties met de customer experience. Hij legt tijdens zijn keynote uit waarom én hoe jouw intranet evidence-based, agile en simplicity-driven moet worden.

Aron de Boks: Op weg naar een digital workplace
Hoe kun je op elk moment van de dag relevant zijn voor medewerkers? Van een social intranet naar een digital workplace: Aron de Boks van ABN AMRO neemt je mee op reis waarin de employee experience centraal staat.

Hans Vandenberghe: Slimmer samenwerken met Office 365
Hans Vandenberghe van Digisuits vertelt in zijn sessie over het transformatieproject Smart@Work dat Office 365 als nieuwe tool bij het Belgische mediagroep Mediahuis brengt. Wat ging goed en wat waren lessons learned in het proces?

Mads Richard: Intranet Expo
Gluren bij de buren voor gevorderden. De expositie bestaat uit screenshots van circa 35 intranetten afkomstig van toonaangevende wereldwijde organisaties.

Verder spreken experts van Slack, Workplace by Facebook, Gemeente Tilburg en Booking.com ook op het congres. Benieuwd?  Bestel tickets via congresintranet.nl/aanmelden.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.