Blindsurfer

Blindsurfer

In Nederland staat de stichting Drempels Weg voor een bereikbaar en toegankelijk internet voor iedereen, ook voor mensen met een handicap. Zoals vaker hebben ze daar in Belgie weer een fantastisch woord voor gevonden: Blindsurfer.

Peter Vanvelthoven, staatssecretaris voor e-government in Belgie, vindt dat er geen digitale kloof mag ontstaan in onze samenleving. Ook niet voor mensen met een handicap. Vanvelthoven gaf daarom opdracht alle federale overheidssites te screenen. Zestien overheidssites kregen al het “Blindsurflabel”, dit jaar nog moet ook Belgium.be dit label krijgen. In de begroting van 2004 is daarvoor een bedrag voorzien van 30.000 euro, aldus Politics.be (via: internetjournalistiek.be).


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.