Ben jij een Marketing Pioneer? Doe de pitch en win €2.500!

Ben jij een Marketing Pioneer? Doe de pitch en win €2.500!

Gisteravond hadden we nog The Floor is Yours op Online Tuesday, waar de winnaars een fles champagne kregen. Eind januari zijn de stakes wat higher, want dan kun je tijdens Marketing Pioneers liefst €2.500 winnen met je pitch in Pecha Kucha-stijl (Pitcha Kucha?). Dus heb jij een innovatief bedrijf of product? Een vernieuwende dienst of case? Geef je dan op!

Op 31 januari 2013 wordt in het Tobacco Theater te Amsterdam de vierde editie van het Marketing Pioneers-evenement gehouden. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Een van de keynote speakers is de man die jarenlang verantwoordelijk was voor de advertising van Apple, Ken Segall.

Tijdens die dag kun jij een van die sprekers zijn. Meld nu je vernieuwende bedrijf, product, dienst of case aan om kans te maken om deze te presenteren aan 350 marketingbeslissers. Marketing Pioneers gelooft in de kracht van de community en geeft vijf pioneers een plaats in de PEP talks (elevator pitches). Grijp je kans op een unieke ervaring op de Marketing Pioneers catwalk.

PEP talks

De PEP talks zijn dé kans voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen voor hun vernieuwende idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren kort en krachtig (Pecha Kucha-stijl). De beste presentatie wordt beloond met een aanmoedigingsprijs van € 2.500! Geef een boost aan je cashflow, kennis en contacten en laat de gevestigde orde op haar grondvesten trillen. Laat het beste van jezelf zien voor 350 marketingbeslissers.

Aanmelden

Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) waarin je de volgende punten meldt:

 • Naam
 • E-mailadres
 • Website
 • Korte omschrijving van je case
 • Wat is er vernieuwend?
 • Wat heb je tot nu toe bereikt?
 • Waarom zouden we jou een plaats op het podium moeten gunnen?

Uit alle aanmeldingen zullen wij 5 cases kiezen die in de gelegenheid worden gesteld om hun verhaal te presenteren voor 350 marketing beslissers. 

Voor meer informatie, kijk op de website van Marketing Pioneers!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Leuk initatief voor innovatieve ideeën te belonen en podium beschikbaar te stellen! thanks for posten, gaan we zeker naar kijken!

  geplaatst op
 • Gaaf initiatief. Hou de mailbox goed in de gaten; de aanmelding van TinyOrca.com komt eraan ;-)

  geplaatst op
 • Wat is de deadline voor aanmelding? Dank! Groetjes, Marlies

  geplaatst op
 • @Marlies: dat is me niet heel duidelijk, maar op de website van Marketing Pioneers (http://bit.ly/UaFHhL) staat wel dat je voor meer info contact kunt opnemen met John Kivit, incl. zijn telefoonnummer.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.