Belprogramma Skype lanceert toolbars

13 juli 2005, 12:30

Sinds maandag ben ik (eindelijk) ook weer aan de Skype. Nadat ik een jaar geleden mijzelf had aangemeld, was ik destijds binnen enkele dagen alweer genezen van mijn enthousiasme. Je moest immers wel vrienden hebben die ook Skypen anders is de lol er namelijk snel af. Inmiddels is de wereld veranderd en lijkt het er op dat ik de laatste ben die nu ook gaat Skypen. Morgen mijn eerste Skype-conference. Ik ben benieuwd.

Het aardige van Skype is dat het steeds meer tools op de markt brengt waarmee het nog handiger wordt om het te gebruiken. Zo zijn er recentelijk twee toolbars gelanceerd. De beide toolbars, een voor het gebruik met Microsoft Outlook en de ander voor de Internet Explorer, moeten het mogelijk maken om Skype te lanceren zonder eerst het programma op te starten. Tevens zit er nog een aantal andere functies op.

Via de Skype Toolbar voor IE is het bijvoorbeeld mogelijk om meteen het telefoonnummer te bellen dat wordt weergegeven in de internetbrowser. Met de werkbalk voor Outlook kunnen de adressen gesynchroniseerd worden met het Skype-adresboek.

Skype is een programma waarmee gratis gebeld kan worden over het internet naar iedere internetter die ook Skype heeft geinstalleerd. Voor Skype heeft de gebruiker alleen een headset nodig. Het belprogramma werd vorig jaar in de markt gezet en is bedacht door de makers van Kazaa.

Bron:

http://www.mobile-marketing.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    dhettema

    Heb je de introductie film van skype op de voorpagina bekeken? Wat een super strak, helemaal perfect filmpje… Maarja, ik ben al tijden zwaaaaar skype fan.

    Succes met je eerste skype conferentie, ik doe niet anders meer.


    13 juli 2005 om 15:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!