BBC: tv-uitzendingen realtime op internet

BBC: tv-uitzendingen realtime op internet

AG: De BBC gaat z’n uitzendingen voor BCC 1 en BBC 2 realtime op internet zetten. Naast deze zogeheten simulcast, zullen alle programma’s tot een week na uitzending via internet kunnen worden terugbekeken. Deze plannen maakte de algemeen directeur van de BBC, Mark Thomson, afgelopen weekend bekend tijdens het Edinburgh Television Festival (bron: BBC).


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • ahhhh, nooit meer topgear missen!

  geplaatst op
 • Uhm doet talpa niet hetzelfde...

  geplaatst op
 • Nou Jack, als je mij kan vertellen waar ik dat kan vinden. Bij gebrek aan een TV heb ik gisteravond tevergeefs op talpa.tv gezocht naar De Wedstrijden, maar meer dan "programma gemist" (dus niet real time) heb ik niet gezien.

  geplaatst op
 • kijk hier maar eens:
  http://www.garnierstreamingmedia.com/asx/talpastream1.asp

  Aan de rechterkant op www.talpa.tv staat onder het kopje Talpa 'LIVE' Stream een link naar de pop-up waar je de uitzendingen live kunt volgen.

  En met programma gemist leveren ze de archief mogelijkheden dus wat de BBC gaat doen is niets nieuws als ik het zo bekijk.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.