Achtung maakt websites Talpa

Achtung maakt websites Talpa

Achtung maakt websites TalpaInteractief reclamebureau Achtung ontwikkelt het concept, de vormgeving en het interactieve ontwerp voor talpamedia.nl en talpa.tv (waar ken ik die layout toch van?).

Dick Buschman van Achtung: “Het concept van talpa.tv stoelt op de gedachte dat Talpa TV een crossmediale zender is en de website in de nabije toekomst de online zender gaat vormen. Op dit moment zijn we bezig met de koppeling naar de techniek te maken. Talpa neemt zelf de bouw van de website voor zijn rekening.”

De website talpamedia.nl wordt ‘The Official Talpa Source’ voor alle zakelijke doelgroepen van Talpa Media. “Nu worden ook de zakelijke doelgroepen nog via de verschillende labels, bijvoorbeeld Radio 10 Gold, Radio 538 en Talpa TV, benaderd, terwijl de toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld adverteerders juist in de som der delen schuilt”, aldus Buschman deze week in ReclameWeek.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Eh, denk niet dat iemand ook maar een copyright op zo'n dergelijke uniforme layout kan hebben. Beetje heel weblog land heeft zo iets dergelijks, laat staan dat 99% van de standaard layouts van weblogstools niet erg daarop stoelen. Maar goed, conclusie: no news.

  geplaatst op
 • Helemaal gelijk Bas, vond de discussie hierover eerder deze week op GS en Hyped wel komisch. Alle weblogs lijken namelijk al snel op elkaar. Wat mij overigens in de nieuwe layout wel opviel is dat het in een weblogformat is gebracht. Ben benieuwd of aan de achterkant ook weblogtools worden ingezet en of Talpa actief gaat webloggen. Iemand?

  geplaatst op
 • Yep Marco, plogs (programma weblogs), met name rondom het nieuwe actualiteiten format, sport en een aantal prominenten TV mensen zoals Wilfred Genee en Jack Spijkerman. Met name die laastste lijkt mij gedurfd! :)

  geplaatst op
 • Wat de achterkant betreft, Talpa.tv (Talpa.nl) draait op het content management systeem GX WebManager van GX uit Nijmegen. Die partij is al erg actief op het gebied van breedbank-multimediaprojecten (o.a. de KPN Breedbandportal) en ik denk dat het webloggen een onderdeel is van het CMS.

  geplaatst op
 • Voor de liefhebbers hier de ge├»mproviseerde rss feed

  geplaatst op
 • Denk persoonlijkj dat dit een tijdelijke website is die even snel is opgezet. Mocht dit wel het uiteindelijke front-end zijn vind ik het niet afdoende.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) n├│g sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.