Aantal domeinaanvragen stijgt weer

Aantal domeinaanvragen stijgt weer

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) krijgt ondanks een stagnerende economie steeds meer aanvragen van bedrijven voor een domeinnaam op internet.

Maandelijks krijgt de stichting gemiddeld 12.000 aanvragen voor een ?.nl-naam?. Een jaar eerder waren dat er nog 10.000. In totaal zijn er nu 815.000. Sinds medio 2000 is het gemiddeld aantal aanvragen per maand wel gedaald. Toen kreeg de SIDN in juni nog 48.000 aanvragen te verwerken, nu dus nog een vierde daarvan. Het aantal namen steeg in juni 2000 van 161.000 naar bijna 210.000. Een woordvoerder denkt dat de stijging te danken is aan een toename van het aantal aanvragen per bedrijf. ?Wanneer het een nieuw merk op de markt zet bijvoorbeeld, of als er een nieuwe film uitkomt. Ook heb ik het idee dat voor elk evenement een naam wordt aangevraagd.?

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.