Week 51/2010 Viral Friday

Week 51/2010 Viral Friday

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor I Just Had Sex (ft. Akon)” Ending. De heren van Lonely Island hebben met Akon een echt viral klapper gelanceerd. Op plek 2, My Blackberry is not working staan de Britse cabaretiers Ronnie Corbett en Harry Enfield. En 3.000.000 subsribers maakt de top 3 deze week compleet. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Blijft een hels karwei om bijna 4 jaar virals uit te zoeken. Het brgip viral is inmiddels wel veranderd sinds 2007, maar de bedoeling is nog steeds hetzelfde. Publiciteit. Van mij mogen in 2011 ook andere campagnes voorbij komen. Dus niet zozeer video's. Ik denk dat er ook andere initiatieven zijn die viraal zijn geweest.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.