Viral Friday: The Twilight Saga - Eclipse

Viral Friday: The Twilight Saga - Eclipse

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The Twilight Sage: Eclipse Trailer. Deze derde Twilight film gaat op 30 juni in première en dus is het nu tijd voor trailers. Op plek 2, BMW S1000 RR: Dinner for RR. BMW heeft een supersnelle motorfiets, de S 1000 RR, en hoe laat je snelheid beter zien dan met de tafellaken truuk? iPad TV Commercial maakt de top 3 deze week compleet. Tijdens de Oscars afglopen zondag werd de eerste Apple iPad tv-commercial getoond: een 30-seconden spot met alle hoogtepunten van de iPad.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.