Viral Friday: Whale Of A Tale

Viral Friday: Whale Of A Tale

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Whale Of A Tale. Drie vrienden. Een missie. Niets ongewoon. Of wel? Op plek 2, Embrace Life. Deze Britse online Commercial om het vastdoen van je autogordel te stimuleren is gemaakt door Sussex Safer Roads Partnership. iPad Keynote In Less Than 180 Seconds maakt de top 3 deze week compleet. Het concept kennen we nog van een vorige keer. Nu is het de iPad die Amazing, Incredible en Awesome is.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De link klopt niet, want verwijst naar de Top 5 van vorige week... ".../archief/04_2010" moet zijn: ".../archief/05_2010"

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.