Viral Friday: Dancing Inmates - This Is It

Viral Friday: Dancing Inmates - This Is It

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Dancing Inmates - Michael Jackson’s This Is It. Misschien herinner je je de viral met de Filippijnse gevangenen die in 2007 Thriller van Michael Jackson opvoerden? Ze zijn terug. Op plek 2, Apple iPad Spoofs. De iPad; velen hebben er lang naar uitgekeken. Sinds afgelopen woensdag is hij er eindelijk, en nu al zijn er verschillende spoofs op de tablet te vinden. Walmart Clown Commercial maakt de top 3 deze week compleet. Tijdens de NFL finalewedstrijd afgelopen zondag, zond Walmart hun “Clown Commercial” uit. Kijk en lach! Of huil.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.